Yayın Tarihi:13 03 2015 02:02(2217)

İstiklal Marşı’nın Kabulünün 94. Yıldönümü Kutlandı

Boyabat Mevlana Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi 12 Mart İstiklal Marşının Kabulü ve Mehmet Akif Ersoy’u anma programı düzenledi.

Mevlana Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Konferans salonunda gerçekleştirilen etkinliğe İlçe Kaymakamı Ümit Hüseyin Güney, İlçe Garnizon Komutanı Erdal Uçar, Belediye Başkan Vekili Nezli Coşkun, Ak Parti İlçe Başkanı Ferhat Yıldız, Cumhuriyet Başsavcısı Salih Şengöz, İlçe Emniyet Müdürü Ümmet Demir, öğretmenler ve çok sayıda öğrenci katıldı.

Program İmam Hatip Ortaokulu Türkçe Öğretmeni Abdullah Cömert’in günün anlam ve önemini belirten konuşmayı yapması ile başladı.

İstiklal Marşının kabulü ile ilgili Belgesel Gösteriminin ardından İmam Hatip Ortaokulu 7/A sınıfı öğrencisi Vahidenur Kayar “Bir Bayrak Rüzgâr Bekliyor” adlı şiirini, İmam Hatip Ortaokulu 6/D öğrencisi Mehmet Akif Ersoy’un “Bülbül” adlı şiirini okudu.

Dumlupınar İlkokulu Öğrencilerinin hazırlamış olduğu İstiklal Marşı adlı orta oyunun ardından, İmam Hatip Ortaokulu 7/A sınıfından İrem Hıdır ve Özlem Nur Kansız “Biz Kimleriz” adlı şiir sunusu yaptılar.

İmam Hatip öğrencileri tarafından hazırlanan “İstiklal Marşının Kabulü” adlı tiyatro salonda bulunan izleyiciler tarafından beğeni ile izlendi.

Program; Ortaokul ve Lise öğrencileri arasında yapılan “Mehmet Akif’e Mektup” adlı yarışmada dereceye giren öğrencileri ödüllerinin verilmesi ile son buldu.

Facebook'ta Paylaş
1. Yorum: yanlislik var. 13 03 2015 08:20
o etkinlik güzel ama fotoğrafların üzerinde yapılan aciklama yanlış. protokol eksik yazılmış protokolde mhp ilce başkanı erdal bey mhp il encümeni ahmet bey ve chp ilce başkanı mustafa beyde bulunmaktadir. cifte standart yapilmasi yanlistir.protokolu yaziyorsaniz doğru ve tamamini yazin . akp liler varda mhp ve chp liler yokmuş gibi lansetmeyin.terbiyesizlik
yapmayin.


Yorumcuların dikkatine! Yasal Uyarı!

  1. Yorumlarınızı anlaşılır bir dille ve dilbilgisi kurallarına uygun olarak özenle yazınız. BÜYÜK HARF kullanmayınız. Tekrar okuyarak yanlışlarınızı düzeltiniz.
  2. Anlaşılmaz kısaltmalar yapmayınız.
  3. Lütfen yorumlarınızda terbiye dışı sözler kullanmayınız.
  4. Yazılan yorumların sorumluluğu yazarına aittir. Sonradan pişman olunacak hukuki sorunlarla karşılaşmamak için kişi veya kurumlara yöneltilmiş olan eleştirileriniz hakarete varmasın.
  5. Yorumlar denetlendikten sonra yayına verilecektir.
  6. Yazılarımızda yanlış ya da kusurlu bir konu bulunursa bunu lütfen bize bildiriniz.

Yukarıdaki Sözleşmeyi/Uyarıları kabul ediyorum.
'Evet' Yazın:
İsim:
E-mail: (isteğe bağlı)




Beni Unut
Yazı ve Haberleriniz İçin:
boyabatgazetesi@boyabatgazetesi.com
haber@boyabatgazetesi.com
adreslerine E-posta gönderebilirsiniz.
Mayıs ayı ziyaretci sayısı:

234863


Tasarım:DtGaNi