Yayın Tarihi:13 03 2015 18:58(1249)

Tarih yazacağız…


Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Sinop Milletvekili A.Adayı Mete ÇAĞDAŞ, dün gece MHP Sinop il Başkanlığını ziyaret etti ve partililer ile bir araya geldi.

Mete ÇAĞDAŞ, burada yaptığı konuşmasında 7 Haziran da yapılacak olan genel seçimde, Sinop’un 2 Milletvekilini de MHP’nin kazanabileceğini belirtti. “07 Haziran 2015 seçimi Türkiye Tarihinin en önemli seçimi olacaktır. Çünkü bu seçim, Ülkemizin bir bölümünü, vatan haini dış mihrakların işbirlikçisi eşkıyaya peşkeş çekenlerle, Vatanın bölünmez bütünlüğünü korumaya çalışan Türk milliyetçilerinin kıyasıya mücadelesi içersinde geçecektir. Ve Rabbim şahittir ki zafer Türk milliyetçilerinin olacaktır “diyen Mete ÇAĞDAŞ, AKP hükümetinin ülkeye kaosa sürüklediğini ve artık onların din ve imanlarının dolar olduğunu ileri sürerek, “ Hiç kimsenin istemediği şeydir ama gidişat gösteriyor ki AKP iktidarı Türkiye’yi 90’lı yıllarda yaşanan ekonomik buhrandan daha beterini yaşatma gayreti içersindedir. Türkiye yakında yaşanacak olan büyük bir Ekonomik kriz’in kapısı önündedir. Dolar kolumuzdan tuttu çekiyor AKP iktidarı da bizi arkamızdan doğru itiyor. İnşallah o kapı bu ülkenin insanına asla açılmaz açılmamalı da “dedi.

Sinop’ta 2 Milletvekilini de MHP’nin kazanabilme ihtimalinin çok yüksek olduğunu belirten Mete ÇAĞDAŞ “ Buradan bu davaya gönül koymuş,ömrünü vermiş Türk Milliyetçilerine sesleniyorum.Sinop halkının oyu kimsenin tapulu malı değildir.İşte buna Önce siz kendiniz inanacaksınız ve halkı inandıracaksınız.2014 de Sinop’ta yüzde 18 oyu artan bir partidir MHP…CHP yüzde 5,AKP yüzde 3 oy kaybederken,biz yüzde 18 oyumuzu arttırmışız Sinop’ta… 25 bine yakın oy almışız 35 bin daha katacağız üzerine ve 2-0 yapacağız. Bundan hiç kuşkunuz olmasın. Yeter ki kendinize olan güveninizi ortaya koyun. Ben inanıyorum ki Sinoplular bu kez MHP diyeceklerdir. Çok çalışacağız çalmadık kapı, uzanmadık el, kucaklamadık insan bırakmayacağız. ve Allah’ın izniyle 3 hilali Sinop’un burçlarına dikeceğiz”diyerek, Küskünlüklerin ve kırgınlıkların bir kenara bırakılması gerektiğini belirtti.

Mete ÇAĞDAŞ kendisinin genel merkez tarafından Aday gösterilip gösterilmeme konusunda da hiçbir endişe taşımadığını ve taktiri verecek olan genel merkezin göstereceği adayın kendisinin de vekil adayı olacağını söyleyerek “ Burada amaç Sinop’ta MHP’nin kazanmasıdır. Yeter ki AKP kazanmasın “dedi.

Facebook'ta Paylaş

Yorumcuların dikkatine! Yasal Uyarı!

  1. Yorumlarınızı anlaşılır bir dille ve dilbilgisi kurallarına uygun olarak özenle yazınız. BÜYÜK HARF kullanmayınız. Tekrar okuyarak yanlışlarınızı düzeltiniz.
  2. Anlaşılmaz kısaltmalar yapmayınız.
  3. Lütfen yorumlarınızda terbiye dışı sözler kullanmayınız.
  4. Yazılan yorumların sorumluluğu yazarına aittir. Sonradan pişman olunacak hukuki sorunlarla karşılaşmamak için kişi veya kurumlara yöneltilmiş olan eleştirileriniz hakarete varmasın.
  5. Yorumlar denetlendikten sonra yayına verilecektir.
  6. Yazılarımızda yanlış ya da kusurlu bir konu bulunursa bunu lütfen bize bildiriniz.

Yukarıdaki Sözleşmeyi/Uyarıları kabul ediyorum.
'Evet' Yazın:
İsim:
E-mail: (isteğe bağlı)




Beni Unut
Yazı ve Haberleriniz İçin:
boyabatgazetesi@boyabatgazetesi.com
haber@boyabatgazetesi.com
adreslerine E-posta gönderebilirsiniz.
Mayıs ayı ziyaretci sayısı:

21946


Tasarım:DtGaNi