Yayın Tarihi:13 03 2015 21:04(2071)

Direkler Sökülüyor

Facebook'ta Paylaş
5. Yorum: ağaçlarım 14 03 2015 19:42
eski mezbahanın oradan, eski muhtar pala dursun kartalın evine kadar olan çay kenarındaki elektrik kablolarının altındaki çınar ağaçları ve benzeri ağaçlar fazlaca boy attıklarından son beş senedir sürekli budanmakta ve ağaçların gelişmemesi için uçlarından kesilip ağaçların güzelliği ve ömrünü yok etmektedirler. bu direk ve kablolar yer altına alınmasını, bu olmazsa direklerin karşı yola alınarak ağaçların büyümelerinin sağlanmasını,
ayrıca kalebağı yolunda , yanı kaleden aşağı lokantaya giden yolda sağdaki çınar, çam, ladin ve mavi mazıların uçları kesilmektedir. buradaki direklerinde acilen kaldırılıp, ağaçların yok olmasına göz yumulmamasını, orman müdürlüğü, belediye başkanlığı, kaymakamlık makamı ve yedaş yetkililerinden talep ediyorum.

4. Yorum: boyabat 14 03 2015 18:03
dörtyol çevresinde park sıkıntısı var. direklerin söküldüğü küçük yeşil alan gibi ayrılmış ama hiçbir yere faydası olmayan güzel bir görüntüsü olmayan kısım. araç parkı veya taksi durağı gibi bir şey olsa... dörtyola biraz nefes aldırır.

3. Yorum: yaşar 14 03 2015 03:44
oradaki çiçekliğe taksi durağı yapılacağı söyleniyor inşallah olmaz. iki bank konularak şirin bi park yapılıp güzel bi görünüm sağlanması iyi olmazmı, ama yine herkes bildiğini okumaz umarız.

2. Yorum: duyarlı 14 03 2015 01:32
emegi geçen herkese teşekkürler inşallah boyabatın bütün elektirik telleri yer altına iner ve takdir etmesinide herkes bilsin

1. Yorum: niyazi öztürk camikebir m ... 14 03 2015 01:26
bu yapımda emeği geçen herkese teşekkür eder, diğer direklerin de en kısa zamanda yapılmasını temenni ederim.


Yorumcuların dikkatine! Yasal Uyarı!

  1. Yorumlarınızı anlaşılır bir dille ve dilbilgisi kurallarına uygun olarak özenle yazınız. BÜYÜK HARF kullanmayınız. Tekrar okuyarak yanlışlarınızı düzeltiniz.
  2. Anlaşılmaz kısaltmalar yapmayınız.
  3. Lütfen yorumlarınızda terbiye dışı sözler kullanmayınız.
  4. Yazılan yorumların sorumluluğu yazarına aittir. Sonradan pişman olunacak hukuki sorunlarla karşılaşmamak için kişi veya kurumlara yöneltilmiş olan eleştirileriniz hakarete varmasın.
  5. Yorumlar denetlendikten sonra yayına verilecektir.
  6. Yazılarımızda yanlış ya da kusurlu bir konu bulunursa bunu lütfen bize bildiriniz.

Yukarıdaki Sözleşmeyi/Uyarıları kabul ediyorum.
'Evet' Yazın:
İsim:
E-mail: (isteğe bağlı)




Beni Unut
Yazı ve Haberleriniz İçin:
boyabatgazetesi@boyabatgazetesi.com
haber@boyabatgazetesi.com
adreslerine E-posta gönderebilirsiniz.
Mayıs ayı ziyaretci sayısı:

123513


Tasarım:DtGaNi