Yayın Tarihi:13 03 2015 21:29(4363)

Gazidere Çayı'ndan Görüntüler

Facebook'ta Paylaş
6. Yorum: ağzı olan yazıyor!!!! 15 03 2015 00:00
proceci beyler,yazın kolaz çayının suyu kesilir sizin proje uygulanırsa orda kalan durgun sular sivri sinek üretim merkezine dönüşür. abdullah çağlar döneminde bu büyüük procenin uygulaması yapıldı, sonucu az çok hafızası olanlar hatırlar. hoş, maalesef çoğumuz balık hafızalıyızdır(onbeş günlük hafıza kabiliyeti).

5. Yorum: kumluklu veli 14 03 2015 04:19
çok hoş fotolar . teşekkürler bg.

4. Yorum: mustafa muslu 14 03 2015 04:13
şu iki yorumcu arkadaşı arkadaşı yürekten kutluyrum.yirmibeş yıl önce bu fikirleri ilk ortaya sunan beni hiç kimse tanımadan birgünde artaya çıkan,zaman zaman bazı ağzı eğrilerin dalga geçtiği tabi gıyabımda,ben mustafa muslu,şimdi o çayda venedik gibi kondolla gezilen trizim bölgesi olmazmıydı,boyabat ta svanmamış boyanmamış ev kalırmıydı.bodrumla yarıştırmazmıydım kasabamızı.sağlık olsun şimdi başka yerlerde hizmeimiz sürerken aklım hala oralarda ,gönlüm dağtaş oralarda,özlemle hepinize selam.

3. Yorum: guzelproje 14 03 2015 03:48
proje adlı yorumcuyu bentler kurarak suyu biriktirme projesinden dolayi tebrik ederim

2. Yorum: neden olmasın... 14 03 2015 02:12
eskişehir'in içinden geçen porsuk çayı üzerinde birtakım düzenlemeler yapılarak şehre çok estetik bir görünüm verilmiş! illaki aynısı olacak değil de o düzenlemeler gözden geçirilerek kolaz çayı ile ilgili olarak da buradan esinlenerek bir takım düzenlemeler yapılabilir! çayın alanı düzenlemeler yapılabilecek bir genişliğe sahip!
neden olmasın değil mi? hem çok harika olur! yeter ki bir proje geliştirilsin!

1. Yorum: proje 14 03 2015 00:12
sayın belediye başkanımız ve belediye yetkilileri kalebağı ile bağlar arasında suyu biriktirmeye yarayan bentler kurup suyun sürekli belirli seviyede tutup devamlı güzel görüntü meydana getirme ışıklandırma bazı bölümlerinde çaya inilen çay bahçeleri,cafetaryalar oluşturma,tek olan köprüyü güzel bir projeyle giydirme,ve bu mesafe arasında her çirkin görüntüyü olumlu hale dönüştürerek güzel bir proje hazırlanması ve bu proje çay mahallesi evleri onarılarak ilçemizi tanıtan ankaradaki gibi hamamönünü gibi proje hazırlanması ile sinopun kültür ilçesi haline getirilmesi ve iki kale arasında yüksekten atlama ve çeşitli spor etkinlikleri yapılacak alan oluşturulması için çalışmalar yapılması dileğiyle.


Yorumcuların dikkatine! Yasal Uyarı!

  1. Yorumlarınızı anlaşılır bir dille ve dilbilgisi kurallarına uygun olarak özenle yazınız. BÜYÜK HARF kullanmayınız. Tekrar okuyarak yanlışlarınızı düzeltiniz.
  2. Anlaşılmaz kısaltmalar yapmayınız.
  3. Lütfen yorumlarınızda terbiye dışı sözler kullanmayınız.
  4. Yazılan yorumların sorumluluğu yazarına aittir. Sonradan pişman olunacak hukuki sorunlarla karşılaşmamak için kişi veya kurumlara yöneltilmiş olan eleştirileriniz hakarete varmasın.
  5. Yorumlar denetlendikten sonra yayına verilecektir.
  6. Yazılarımızda yanlış ya da kusurlu bir konu bulunursa bunu lütfen bize bildiriniz.

Yukarıdaki Sözleşmeyi/Uyarıları kabul ediyorum.
'Evet' Yazın:
İsim:
E-mail: (isteğe bağlı)




Beni Unut
Yazı ve Haberleriniz İçin:
boyabatgazetesi@boyabatgazetesi.com
haber@boyabatgazetesi.com
adreslerine E-posta gönderebilirsiniz.
Mayıs ayı ziyaretci sayısı:

57323


Tasarım:DtGaNi