Yayın Tarihi:13 03 2015 22:11(1588)

Durağan İmar Planı yeniden hazırlanıyor

Durağan Belediye Başkanı Ahmet KILIÇASLAN, Durağan ilçesi İmar Planıyla ilgili olarak, İller Bankası Harita Mühendisi Özlem Gezmiş, İller Bankası Harita Mühendisi Yaşar Kömpe, İller Bankası Jeoloji Mühendisi Kasım Öztekeşin, İller Bankası Harita Teknikeri Zafer Kırıcı ve Yüklenici Firma Yetkilisi Şevket Dündar ile bir araya geldi.

Yapılan çalışmalar hakkında inceleme ve istişarelerde bulunduklarını belirten Başkan Kılıçaslan;"İlçemizin her alanında çalışmalar yapıyoruz. Altyapı, Su ve İmar konularında önemli aşamalar kaydettik. İller Bankası yetkilileri ve Yüklenici firmayla projenin ne aşamada olduğu ile ilgili istişarelerde bulunduk. Çok şükür çalışmalarımız hızlı bir şekilde devam ediyor. İlçemizin çarpık bir yapılaşmadan ziyade, halkımızın hoşnut olacağı, caddesinden sokağına adil bir yapılaşmanın olacağı bir İmar Planını çağın gereklerine de ayak uydurarak halkımızın hizmetine sunacağız. " dedi.

Facebook'ta Paylaş

Yorumcuların dikkatine! Yasal Uyarı!

  1. Yorumlarınızı anlaşılır bir dille ve dilbilgisi kurallarına uygun olarak özenle yazınız. BÜYÜK HARF kullanmayınız. Tekrar okuyarak yanlışlarınızı düzeltiniz.
  2. Anlaşılmaz kısaltmalar yapmayınız.
  3. Lütfen yorumlarınızda terbiye dışı sözler kullanmayınız.
  4. Yazılan yorumların sorumluluğu yazarına aittir. Sonradan pişman olunacak hukuki sorunlarla karşılaşmamak için kişi veya kurumlara yöneltilmiş olan eleştirileriniz hakarete varmasın.
  5. Yorumlar denetlendikten sonra yayına verilecektir.
  6. Yazılarımızda yanlış ya da kusurlu bir konu bulunursa bunu lütfen bize bildiriniz.

Yukarıdaki Sözleşmeyi/Uyarıları kabul ediyorum.
'Evet' Yazın:
İsim:
E-mail: (isteğe bağlı)




Beni Unut
Yazı ve Haberleriniz İçin:
boyabatgazetesi@boyabatgazetesi.com
haber@boyabatgazetesi.com
adreslerine E-posta gönderebilirsiniz.
Mayıs ayı ziyaretci sayısı:

113160


Tasarım:DtGaNi