Yayın Tarihi:13 03 2015 23:52(1644)

Özel Eğitim Uygulama Merkezi ve İş Uygulama Okulu’nun projesi

Özel Eğitim Uygulama Merkezi ve İş Uygulama Okulu’nun projesi olan Learning by Body isimli Grundtvig Öğrenme Ortaklığı projesinde Türkiye Hareketliliği yapılıyor. Projenin 13-15 / Mart /2015 tarihleri arasında yapılacak olan Proje hareketliliği kapsamında İtalya, Portekiz, Fransa gibi ülkelerden toplam 12 kişi Boyabat ilçesine proje ziyaretinde bulunuyor.

Özel Eğitim Uygulama Merkezi ve İş Uygulama Okulu’nda yapılan proje toplantılarının ardından Halk Eğitim Merkezi Müdürlüğü’nü gezen proje katılımcıları kursiyerlerin bugüne kadar yapmış oldukları ürünlerden oldukça memnun kaldılar.Bunun yanı sıra Bazalt Kayalıklarına doğa yürüyüşüne katılacak olan proje katılımcıları son olarak İlçe Gençlik Hizmetleri ve Spor Müdürlüğünde bir araya getirilen öğretmen ve öğrenciler ile aktif bir sportif faaliyetin içerisinde yer alacak.

Facebook'ta Paylaş

Yorumcuların dikkatine! Yasal Uyarı!

  1. Yorumlarınızı anlaşılır bir dille ve dilbilgisi kurallarına uygun olarak özenle yazınız. BÜYÜK HARF kullanmayınız. Tekrar okuyarak yanlışlarınızı düzeltiniz.
  2. Anlaşılmaz kısaltmalar yapmayınız.
  3. Lütfen yorumlarınızda terbiye dışı sözler kullanmayınız.
  4. Yazılan yorumların sorumluluğu yazarına aittir. Sonradan pişman olunacak hukuki sorunlarla karşılaşmamak için kişi veya kurumlara yöneltilmiş olan eleştirileriniz hakarete varmasın.
  5. Yorumlar denetlendikten sonra yayına verilecektir.
  6. Yazılarımızda yanlış ya da kusurlu bir konu bulunursa bunu lütfen bize bildiriniz.

Yukarıdaki Sözleşmeyi/Uyarıları kabul ediyorum.
'Evet' Yazın:
İsim:
E-mail: (isteğe bağlı)




Beni Unut
Yazı ve Haberleriniz İçin:
boyabatgazetesi@boyabatgazetesi.com
haber@boyabatgazetesi.com
adreslerine E-posta gönderebilirsiniz.
Mayıs ayı ziyaretci sayısı:

13193


Tasarım:DtGaNi