Yayın Tarihi:14 03 2015 01:39(2842)

Katı Atık Bertaraf Tesisi Yer Teslimi Yapıldı

Boyabat Belediyesi İlçede çevrenin korunması ve evsel atıklardan kaynaklanan katı atık sorununun çözümü için çalışmalarına hız verdi.

İhalesi İller Bankası tarafından yaptırılan; Boyabat, Durağan ve Saraydüzü Belediyelerince projesi hazırlanan katı atık bertaraf tesisinin 12.03.2014 tarihi itibariyle yüklenici firmaya yer teslimi yapıldı.
Belediye Başkanlığı makamında gerçekleşen teslim töreninde Belediye Başkanı Şefik Çakıcı, İller Bankası Genel Müdürlüğü Çevre Mühendisi Şinasi Herdem ve Yüklenici Firma Yetkilisi Adnan Bilgin hazır bulundu.

Toplantı sonrasında basın büromuza açıklamada bulunan Belediye Başkanı Şefik Çakıcı; Boyabat Belediyesi olarak ilçede yaşanan katı atık sorununun çözümüne, çevrenin korunmasına ve evsel atıklardan kaynaklanan çevre kirliliğinin önüne geçebilmek ve önlemek için var gücümüzle çalışıyoruz. Katı Atık Bertaraf Tesisi Projemizi hayata geçirmiş olup, proje için finans teminini sağlamış bulunmaktayız. En kısa sürede projede uygulama aşamasına geçilecektir. İlçemize hayırlı olmasını diliyorum” diye konuştu.

Facebook'ta Paylaş
8. Yorum: vatansever 17 03 2015 17:41
memleketimize hayırlu uğurlu olsun.bunlar güzel gelişmeler.her kim sebep olursa kul bilmezse allah bilir inşallah.parti ya da siyasi görüş gözetmeksizin bu projeleri desteklememiz kendi menfaatimizedir.giderek tahrip olan ve kendini yenileme imkanı azalan doğamız adına güzel bir proje.geri dönüşümden elde edilecek getiri ise cabası.tekrar hayırlı olsun memleketimize.

7. Yorum: hamhum şaralop 15 03 2015 02:38
böyle toplantıları çok gördük ama hepsi cılk çıktı..

6. Yorum: taniyan tanir 14 03 2015 09:47
uzerine alinanlara osman oztunctan beyler gorduk efendiler tanidik siirini dinlemelerini rica ediyorum

5. Yorum: sanayispor 14 03 2015 08:06
süper proje,inşallah tez zamanda hayata geçer

4. Yorum: veli 14 03 2015 07:13
her ay su faturana maliyet ve işletme ücretleri yansıyınca anlayacaksın boyabatlı hanyayı konyayı. katı atık bertaraf tesisi dediğin bildiğin çöplük. yeri değişecek ve cebinden her ay en az 5 tl cukka yapılacak. hayırlı uğurlu olsun.

3. Yorum: gündüzlülü 14 03 2015 06:33
emeği geçen herkese şükranlarımı sunarım. güzel çalışmaların devamı dileğiyle başarılar...

2. Yorum: öfe 14 03 2015 04:29
memleketimize hayırlu uğurlu olsun.bunlar güzel gelişmeler.her kim sebep olursa hakk katında karşılığını alır inşallah.parti ya da siyasi görüş gözetmeksizin bu projeleri desteklememiz kendi menfaatimizedir.giderek tahrip olan ve kendini yenileme imkanı azalan doğamız adına güzel bir proje.geri dönüşümden elde edilecek getiri ise cabası.tekrar hayırlı olsun memleketimize.

1. Yorum: mustafa muslu 14 03 2015 03:53
kasabamız ve bölgemiz için çok değerli proce hayırlı olsun.aynı zamanda akyörük köylü olarak yıllarca kalkması için çaba gösterdik geçmişde sesimizi duyan olmadı.genç başkan ve komşu başkanları çağdaş düşünceleri için yürekten kutluyorum.


Yorumcuların dikkatine! Yasal Uyarı!

  1. Yorumlarınızı anlaşılır bir dille ve dilbilgisi kurallarına uygun olarak özenle yazınız. BÜYÜK HARF kullanmayınız. Tekrar okuyarak yanlışlarınızı düzeltiniz.
  2. Anlaşılmaz kısaltmalar yapmayınız.
  3. Lütfen yorumlarınızda terbiye dışı sözler kullanmayınız.
  4. Yazılan yorumların sorumluluğu yazarına aittir. Sonradan pişman olunacak hukuki sorunlarla karşılaşmamak için kişi veya kurumlara yöneltilmiş olan eleştirileriniz hakarete varmasın.
  5. Yorumlar denetlendikten sonra yayına verilecektir.
  6. Yazılarımızda yanlış ya da kusurlu bir konu bulunursa bunu lütfen bize bildiriniz.

Yukarıdaki Sözleşmeyi/Uyarıları kabul ediyorum.
'Evet' Yazın:
İsim:
E-mail: (isteğe bağlı)




Beni Unut
Yazı ve Haberleriniz İçin:
boyabatgazetesi@boyabatgazetesi.com
haber@boyabatgazetesi.com
adreslerine E-posta gönderebilirsiniz.
Mayıs ayı ziyaretci sayısı:

27519


Tasarım:DtGaNi