Yayın Tarihi:14 03 2015 18:39(1680)

İsmail Bey Camii ve Durakhan'da İnceleme

Durağan BelediyeBaşkanı KILIÇASLAN, Durağan'ın tarihi İsmail Camii'nin şadırvan, bay bayan Wc’leri ve Tarihi Durakhan’ımızın restorasyonu ile ilgili Durağan Kaymakam Vekili Okan DAŞTAN, Durağan Belediye Meclis Üyeleri, Samsun Vakıflar Bölge Müdürü Ali ŞAHİN, İnşaat Mühendisi Akif SOLMAZ, Mimar Filiz PAKEL ile bir araya geldi.

Durağan Belediye Başkanı KILIÇASLAN yaptığı açıklamada;"

İsmail Bey Camii çevresinde yapılacak olan çalışmalar ile ilgili olarak Vakıflar Bölge Müdürlüğünce yapılan proje üzerinde incelemelerde bulunduk. Ayrıca Tarihi Durakhan’ımızın yeniden restore edilerek, İlçenin hizmetine sunulması konusunda istişarelerde bulunduk. Samsun Vakıflar Bölge Müdürlüğümüzce yapılacak çalışmayla birlikte İsmail Bey Camimizin bakıma ihtiyacı olan Şadırvan ve Bay Bayan Wc’leri yeniden düzenlenecek ve halkımızın hizmetine sunulacak." dedi.

Facebook'ta Paylaş

Yorumcuların dikkatine! Yasal Uyarı!

  1. Yorumlarınızı anlaşılır bir dille ve dilbilgisi kurallarına uygun olarak özenle yazınız. BÜYÜK HARF kullanmayınız. Tekrar okuyarak yanlışlarınızı düzeltiniz.
  2. Anlaşılmaz kısaltmalar yapmayınız.
  3. Lütfen yorumlarınızda terbiye dışı sözler kullanmayınız.
  4. Yazılan yorumların sorumluluğu yazarına aittir. Sonradan pişman olunacak hukuki sorunlarla karşılaşmamak için kişi veya kurumlara yöneltilmiş olan eleştirileriniz hakarete varmasın.
  5. Yorumlar denetlendikten sonra yayına verilecektir.
  6. Yazılarımızda yanlış ya da kusurlu bir konu bulunursa bunu lütfen bize bildiriniz.

Yukarıdaki Sözleşmeyi/Uyarıları kabul ediyorum.
'Evet' Yazın:
İsim:
E-mail: (isteğe bağlı)




Beni Unut
Yazı ve Haberleriniz İçin:
boyabatgazetesi@boyabatgazetesi.com
haber@boyabatgazetesi.com
adreslerine E-posta gönderebilirsiniz.
Mayıs ayı ziyaretci sayısı:

107729


Tasarım:DtGaNi