Yayın Tarihi:15 03 2015 03:19(1039)


Başkan Çakıcı’nın "14 MART TIP BAYRAMI" Mesajı

Boyabat Belediye Başkanı Şefik Çakıcı 14 Mart Tıp Bayramı nedeniyle bir kutlama mesajı yayınlayarak tüm sağlık çalışanlarının Tıp Bayramı’nı kutladı.

Başkan Çakıcı “ÖZÜNDE, KARŞILIKSIZ HİZMET VE FEDAKARLIK OLAN MESLEKLERİN BAŞINDA HİÇ ŞÜPHESİZ HEKİMLİK MESLEĞİ GELMEKTEDİR

Mesajında, sağlığın yaşam için en temel şartlardan biri ve anayasal bir hak olduğunu belirten Belediye Başkanı Çakıcı; Özünde, karşılıksız hizmet ve fedakârlık olan mesleklerin başında hiç şüphesiz hekimlik mesleği gelmektedir. Gece gündüz demeden her yerde ve her koşulda görevlerini büyük özveriyle yapan, kendisini ‘insanlara hizmet etmeye’ adamış hekimlerimiz ve sağlık personelimizin amacı hastalanan insanları sağlığına kavuşturmak, aynı zamanda da sağlıklı insanların sağlığını korumaktır. İnsanların kaliteli, mutlu bir yaşam sürmelerinin ana koşulu sağlıklı bireyler olmalarından geçmektedir. Bedenen ve ruhen sağlıklı bireyler, eğitimin artmasına, üretimin güçlenmesine, ülkenin kalkınmasına dolayısıyla toplumsal refahın artmasına önemli katkı sunarlar.Bu duygu ve düşüncelerle en güç koşullarda bile büyük bir fedakarlıkla çalışan başta hekimlerimiz olmak üzere tüm sağlık çalışanlarımızın 14 Mart Tıp Bayramı’nı kutlar, başarılı çalışmalarının devamını dilerim” dedi.

Facebook'ta Paylaş
1. Yorum: sakin çocuk 15 03 2015 05:14
başkanım,tıp bayramını bende kutluyorum.başkanın bir ricam var:adliye sokaktan kahve-banka arası olan yoldan inanın geçemiyoruz.galerici -t-şeklinde taksileri çekmiş -0-geçiş.kahve oturakları sağlı-sollu dizmiş insanlar arasından geçemiyoruz.defalarca iletmiştik ilgililere ama nafile sonuç!


Yorumcuların dikkatine! Yasal Uyarı!

  1. Yorumlarınızı anlaşılır bir dille ve dilbilgisi kurallarına uygun olarak özenle yazınız. BÜYÜK HARF kullanmayınız. Tekrar okuyarak yanlışlarınızı düzeltiniz.
  2. Anlaşılmaz kısaltmalar yapmayınız.
  3. Lütfen yorumlarınızda terbiye dışı sözler kullanmayınız.
  4. Yazılan yorumların sorumluluğu yazarına aittir. Sonradan pişman olunacak hukuki sorunlarla karşılaşmamak için kişi veya kurumlara yöneltilmiş olan eleştirileriniz hakarete varmasın.
  5. Yorumlar denetlendikten sonra yayına verilecektir.
  6. Yazılarımızda yanlış ya da kusurlu bir konu bulunursa bunu lütfen bize bildiriniz.

Yukarıdaki Sözleşmeyi/Uyarıları kabul ediyorum.
'Evet' Yazın:
İsim:
E-mail: (isteğe bağlı)




Beni Unut
Yazı ve Haberleriniz İçin:
boyabatgazetesi@boyabatgazetesi.com
haber@boyabatgazetesi.com
adreslerine E-posta gönderebilirsiniz.
Mayıs ayı ziyaretci sayısı:

98818


Tasarım:DtGaNi