Yayın Tarihi:15 03 2015 09:58(1394)

Başkan Çakıcı YGS'ye Girecek Öğrencilere Başarılar Diledi

Boyabat Belediye Başkanı Şefik Çakıcı, hafta sonu (15 Mart Pazar günü)yapılacak Yükseköğretime Geçiş Sınavı’na (YGS) girecek olan öğrencilere başarı dileklerini ileten yazılı bir mesaj yayınladı.

Mesajında, “Geleceğimizi emanet edeceğimiz değerli öğrencilerimize, büyük bir azim ve çabayla hazırlandıkları YGS sınavında başarılar dilerim” diye belirten Belediye Başkanı Şefik Çakıcı, “Geleceğimizin teminatı olan gençlerimizin bu önemli sınavda başarılı olacaklarına inancım tam olmakla birlikte YGS sınavını öğrencilerimizin ‘hayat sınavı’ gibi görmemeleri de en büyük dileğimdir. Söz konusu sınav her ne kadar önemli olsa da, hayatta hiçbir şey öğrencilerimizin sağlığından daha önemli değildir. Öğrencilerimizin bu duygu ve düşüncelerle stresten ve heyecandan uzak bir şekilde sınava girmeleri durumunda bilgi ve birikimlerini en üst düzeyde yansıtacaklarına inanıyor, YGS’ye girecek tüm gençlerimize tekrar başarılar diliyorum” diye ifade etti.

Facebook'ta Paylaş
1. Yorum: gerçekci 15 03 2015 15:59
başkan şova gerek yok şov yapma yanında okuldan gelen gençler var sıtaca kaç para verdin bu zamana kadar


Yorumcuların dikkatine! Yasal Uyarı!

  1. Yorumlarınızı anlaşılır bir dille ve dilbilgisi kurallarına uygun olarak özenle yazınız. BÜYÜK HARF kullanmayınız. Tekrar okuyarak yanlışlarınızı düzeltiniz.
  2. Anlaşılmaz kısaltmalar yapmayınız.
  3. Lütfen yorumlarınızda terbiye dışı sözler kullanmayınız.
  4. Yazılan yorumların sorumluluğu yazarına aittir. Sonradan pişman olunacak hukuki sorunlarla karşılaşmamak için kişi veya kurumlara yöneltilmiş olan eleştirileriniz hakarete varmasın.
  5. Yorumlar denetlendikten sonra yayına verilecektir.
  6. Yazılarımızda yanlış ya da kusurlu bir konu bulunursa bunu lütfen bize bildiriniz.

Yukarıdaki Sözleşmeyi/Uyarıları kabul ediyorum.
'Evet' Yazın:
İsim:
E-mail: (isteğe bağlı)




Beni Unut
Yazı ve Haberleriniz İçin:
boyabatgazetesi@boyabatgazetesi.com
haber@boyabatgazetesi.com
adreslerine E-posta gönderebilirsiniz.
Mayıs ayı ziyaretci sayısı:

13231


Tasarım:DtGaNi