Yayın Tarihi:17 03 2015 01:36(3170)

Ak Parti Boyabat Kadın Kolları Konuklarını Kalebağı'nda Ağırladı

AK Parti Sinop Milletvekili ve İçişleri Komisyonu Başkanı Mehmet Ersoy ve AK Parti Konya Milletvekili ve Ak Parti Kadın Kolları Başkan Yardımcısı ve İçişleri Komisyonu üyesi Gülay Samancı, Boyabat AK Parti Kadın Kolları ile Boyabat Kalebağı'nda yemekte buluştu.

AK Parti Sinop Milletvekili ve İçişleri Komisyonu Başkanı Mehmet Ersoy ”Mecliste iç güvenlik paketi ile ilgili bir yoğunluğun olması nedeniyle gelme fırsatım olmadı, buradaki aday adayı arkadaşlarımızın daha rahat çalışabilmesi açısından kimseyi etki altında bırakmamak gerekir.”dedi.

Boyabat Kalebağı'nda verilen yemeğe Boyabat Belediye Başkanı Şefik Çakıcı, Boyabat Ak Parti İlçe Başkanı Ferhat Yıldız, Ak Parti Kadın Kolları Başkanı Figen Güzel, Sinop Belediyesi meclis üyesi Avniye Aslan ve partililer katıldı.

Haber: Boyabat Haberleri.net

Facebook'ta Paylaş
3. Yorum: vatan 17 03 2015 16:22
sayın vekilim , boyabat'a doğalgazı getirmek artık memleketinizin bu evlatlarına borcunuzdur. lütfen artık gerekli hamleleri yapınız!

2. Yorum: vatansever 17 03 2015 05:34
şaşırıyorum şu hayata ne insanlar var türk olupta hala bunlara oy verenlere şaşırıyorum biliyorum gazete bunu yayınlamayacaksın ama olsun sen okuyacaksınya o yeter

1. Yorum: boyabat'lı 17 03 2015 04:39
şu namı değer gülay samancıyı merak ettim bir bakıyım dedim mecliste neler yapmış. madem milletvekili neler yapmış milleti için.gülay samancı meclis karnesi: 5 yıllık milletvekilliği süresince ilk imza sahibi olarak hiçbir kanun teklifi sunmamış; sözlü soru önergesi, yazılı soru önergesi, genel görüşme önergesi, meclis soruşturma önergesi, araştırma önergesi, gensoru önergesi de vermemiş. 5 yılda sadece 2 kez genel kurula hitap etmiş. işte gördünüz akp liler sizleri yönetmesi için yolladığınız vekilin meclis karnei. yani hiç bir şey yapmamış bu milleti için sadece el kaldırıp-kaldırmamış.


Yorumcuların dikkatine! Yasal Uyarı!

  1. Yorumlarınızı anlaşılır bir dille ve dilbilgisi kurallarına uygun olarak özenle yazınız. BÜYÜK HARF kullanmayınız. Tekrar okuyarak yanlışlarınızı düzeltiniz.
  2. Anlaşılmaz kısaltmalar yapmayınız.
  3. Lütfen yorumlarınızda terbiye dışı sözler kullanmayınız.
  4. Yazılan yorumların sorumluluğu yazarına aittir. Sonradan pişman olunacak hukuki sorunlarla karşılaşmamak için kişi veya kurumlara yöneltilmiş olan eleştirileriniz hakarete varmasın.
  5. Yorumlar denetlendikten sonra yayına verilecektir.
  6. Yazılarımızda yanlış ya da kusurlu bir konu bulunursa bunu lütfen bize bildiriniz.

Yukarıdaki Sözleşmeyi/Uyarıları kabul ediyorum.
'Evet' Yazın:
İsim:
E-mail: (isteğe bağlı)




Beni Unut
Yazı ve Haberleriniz İçin:
boyabatgazetesi@boyabatgazetesi.com
haber@boyabatgazetesi.com
adreslerine E-posta gönderebilirsiniz.
Mayıs ayı ziyaretci sayısı:

51365


Tasarım:DtGaNi