Yayın Tarihi:17 03 2015 01:53(1792)

Boyabat Marangozlar Odası Başkanlığı'ndan Sinop`a Ziyaret

Oda Başkanı M.Murat Yükselecek ziyaret ile ilgili gazetemize şu açıklamayı yaptı;

Oda üyemiz Uğur Yılmaz ile birlikte Sinop Bilim Teknoloji Ve Sanayi Müdürümüz Ferudun Delen`i makamında ziyaret ettik.Sonrasında Müdürümüz ile birlikte Sinop Milli Emlak,Tarım İl Müdürlüğü ve DSİ İl Müdürlüğüne giderek bilgi aldık.Akabinde Sinop`a yapılan yeni prefabrik sanayi sitesini gezdik ve görüntüler aldık.Sanayi sitesini beğendik bizim yapacağımız sanayi sitesi için benzer prefabrik yapıyı biz de düşünüyoruz.Arsa temini için çok az bir işlem kaldı.

Bizlere buraya kadar gelmemizde desteklerini esirgemeyen Sayın Belediye Başkanımıza,Sayın Vekilimize,Sayın Kaymakamımıza,Bilim Teknoloji Müdürümüze ve Belediye İmar Müdürümüze teşekkür ederiz.

Facebook'ta Paylaş
3. Yorum: ismail selçuk sarıçam 18 03 2015 22:52
1. yorumcu arkadaş gerçekten yorumun facebookta olsa tıklanma rekoru kırar unutmadan bir soru sorayım daha önce kaç tane sanayi sitesi kurdun veya bu çalışmaya bende destek vereyim dedinde engel mi oldular bilgi verirsen seviniriz.bu husus 50 esnafı ilgilendiren bir konu yardımların için şimdiden teşekkür ederim.

2. Yorum: baba dostu 17 03 2015 19:00
komşum baba dostum sinop,a gittiniz bilim ve teknoloji müdürlügüne ugradın kosgeb,i es geçmeseydin belki üyelerinin soruları olur sana bilgi almış olurdun.

1. Yorum: beğenmedim 17 03 2015 06:08
eski usul, modernlikten uzak, demir doğramalı, merkezi ısıtma sistemi olmayan ve daha birçok noksanlarıyla sadece adı : sanayi sitesi! yaptık oldu. veya yapavağız olacak! netekim bir sonraki nesil kullanamayacak


Yorumcuların dikkatine! Yasal Uyarı!

  1. Yorumlarınızı anlaşılır bir dille ve dilbilgisi kurallarına uygun olarak özenle yazınız. BÜYÜK HARF kullanmayınız. Tekrar okuyarak yanlışlarınızı düzeltiniz.
  2. Anlaşılmaz kısaltmalar yapmayınız.
  3. Lütfen yorumlarınızda terbiye dışı sözler kullanmayınız.
  4. Yazılan yorumların sorumluluğu yazarına aittir. Sonradan pişman olunacak hukuki sorunlarla karşılaşmamak için kişi veya kurumlara yöneltilmiş olan eleştirileriniz hakarete varmasın.
  5. Yorumlar denetlendikten sonra yayına verilecektir.
  6. Yazılarımızda yanlış ya da kusurlu bir konu bulunursa bunu lütfen bize bildiriniz.

Yukarıdaki Sözleşmeyi/Uyarıları kabul ediyorum.
'Evet' Yazın:
İsim:
E-mail: (isteğe bağlı)




Beni Unut
Yazı ve Haberleriniz İçin:
boyabatgazetesi@boyabatgazetesi.com
haber@boyabatgazetesi.com
adreslerine E-posta gönderebilirsiniz.
Nisan ayı ziyaretci sayısı:

386491


Tasarım:DtGaNi