Yayın Tarihi:17 03 2015 23:35(1123)

Durağan Belediye Başkanı Ahmet KILIÇASLAN'ın 18 Mart Çanakkale Zaferi Mesajı

18 MART ÇANAKKALE ZAFERİMİZİN 100. YILI

Tarihin tanık olmadığı, zamanın en güçlü ve donanımlı ordularına karşı inanç, iman, vatan sevgisi, dayanışma, birlik ve beraberlik duyguları ile vermiş olduğumuz ve dünya tarihine adımızı altın harflerle yazdırdığımız bir kahramanlık mücadelesidir Çanakkale Zaferi.

Bu büyük zafer; vatanın bütünlüğü ve milletin bağımsızlığı söz konusu olduğunda, Türk Milleti'nin neleri başarabileceğinin en güzel kanıtıdır. Çanakkale ruhu göstermiştir ki, dünyada Türk Milleti'nin var oluş iradesini kıracak hiçbir güç yoktur. Yazılan bu destanın temelinde; inanç, irade, büyük bir vatan aşkı ve bağımsızlık tutkusu vardır.

Çanakkale Zaferi’nin 100. Yıldönümünde Büyük Önder Mustafa Kemal Atatürk’ü, Şehitlerimizi ve bugüne dek vatan topraklarını canları pahasına koruyarak şehitlik onuruna erişen tüm Aziz Şehitlerimizi minnet ve şükranla anıyor, Yüce Allah’tan rahmet diliyorum.

Ahmet KILIÇASLAN
Durağan Belediye Başkanı

Facebook'ta Paylaş

Yorumcuların dikkatine! Yasal Uyarı!

  1. Yorumlarınızı anlaşılır bir dille ve dilbilgisi kurallarına uygun olarak özenle yazınız. BÜYÜK HARF kullanmayınız. Tekrar okuyarak yanlışlarınızı düzeltiniz.
  2. Anlaşılmaz kısaltmalar yapmayınız.
  3. Lütfen yorumlarınızda terbiye dışı sözler kullanmayınız.
  4. Yazılan yorumların sorumluluğu yazarına aittir. Sonradan pişman olunacak hukuki sorunlarla karşılaşmamak için kişi veya kurumlara yöneltilmiş olan eleştirileriniz hakarete varmasın.
  5. Yorumlar denetlendikten sonra yayına verilecektir.
  6. Yazılarımızda yanlış ya da kusurlu bir konu bulunursa bunu lütfen bize bildiriniz.

Yukarıdaki Sözleşmeyi/Uyarıları kabul ediyorum.
'Evet' Yazın:
İsim:
E-mail: (isteğe bağlı)




Beni Unut
Yazı ve Haberleriniz İçin:
boyabatgazetesi@boyabatgazetesi.com
haber@boyabatgazetesi.com
adreslerine E-posta gönderebilirsiniz.
Nisan ayı ziyaretci sayısı:

379567


Tasarım:DtGaNi