Yayın Tarihi:18 03 2015 00:00(1021)

Gerze Belediye Başkanı Osman Belovacıklı’nın Çanakkale Zaferi'nin 100.Yıl Dönümü ve Şehitler Günü nedeniyle yayınladığı mesaj

"Çanakkale Savaşı, bundan 100 yıl önce Türk Ulusunu tarih sahnesinden silmek isteyen çok uluslu emperyalist güçlere karşı Türk Milletinin kanı ve canı pahasına tarihe altın harflerle yazdırdığı eşsiz bir destandır.

Büyük Komutan Mustafa Kemal Atatürk’ün “Ben size taarruz etmeyi değil ölmeyi emrediyorum “ komutu ile düşmana saldıran kahraman Mehmetçik, 250 binin üzerinde şehit vererek Türk Ulusunun gücünü tüm dünyaya bir kez daha göstermiştir.

Bu zafer, vatanın bütünlüğü ve ulusumuzun bağımsızlığı söz konusu olduğunda, Türk Milletinin neleri başarabileceğinin en büyük kanıtıdır.

Bu gün bizlere düşen ortak görev, ulusal değerlere ve milli birliğimize sahip çıkarak, Çanakkale Savaşını kazanan ruhu korumak ve bu bilinci gelecek kuşaklara aktarmaktadır.

Bu duygu ve düşüncelerle, bizlere bu güzel vatanı emanet eden Cumhuriyetimizin kurucusu büyük önder Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşlarını, Türk vatanının ve milletinin bölünmez bütünlüğü uğruna gözlerini kırpmadan canını feda eden aziz şehitlerimizi Çanakkale Zaferinin 100.yıl dönümünde bir kez daha rahmetle anıyorum. Nur İçinde Yatsınlar."

Osman BELOVACIKLI

Belediye Başkanı

Facebook'ta Paylaş

Yorumcuların dikkatine! Yasal Uyarı!

  1. Yorumlarınızı anlaşılır bir dille ve dilbilgisi kurallarına uygun olarak özenle yazınız. BÜYÜK HARF kullanmayınız. Tekrar okuyarak yanlışlarınızı düzeltiniz.
  2. Anlaşılmaz kısaltmalar yapmayınız.
  3. Lütfen yorumlarınızda terbiye dışı sözler kullanmayınız.
  4. Yazılan yorumların sorumluluğu yazarına aittir. Sonradan pişman olunacak hukuki sorunlarla karşılaşmamak için kişi veya kurumlara yöneltilmiş olan eleştirileriniz hakarete varmasın.
  5. Yorumlar denetlendikten sonra yayına verilecektir.
  6. Yazılarımızda yanlış ya da kusurlu bir konu bulunursa bunu lütfen bize bildiriniz.

Yukarıdaki Sözleşmeyi/Uyarıları kabul ediyorum.
'Evet' Yazın:
İsim:
E-mail: (isteğe bağlı)




Beni Unut
Yazı ve Haberleriniz İçin:
boyabatgazetesi@boyabatgazetesi.com
haber@boyabatgazetesi.com
adreslerine E-posta gönderebilirsiniz.
Nisan ayı ziyaretci sayısı:

411027


Tasarım:DtGaNi