Yayın Tarihi:18 03 2015 06:37(2219)


Başkan Çakıcı ve Yıldız’dan Halk Bankasına Ziyaret

Boyabat Belediye Başkanı Şefik Çakıcı ve Ak Parti İlçe Başkanı Ferhat Yıldız, yeni atanan Halk Bankası Boyabat Şube Müdürünü makamında ziyaret ederek hoş geldiniz dileğinde bulundu.

Başkan Çakıcı ve Yıldız birlikte, Halk Bankası Boyabat Şubesini ziyaret ederek, banka çalışanları ile de görüşerek hayırlı işler dileğinde bulundu.

Daha sonra Şube Müdürü Fatih Kızıltepe tarafından karşılanan Başkan Çakıcı ve Yıldız, birlikte bir süre sohbet ettiler. Samimi bir havada geçen ziyarettin sonunda, iki Başkan Şube Müdürü’ne, "yeni göreviniz hayırlı olsun, güzel ilçemiz Boyabat’a hoş geldiniz" diyerek ayrıldılar.

Başkan Çakıcı ve İlçe Başkanı Yıldız, İlçede uzun süre görev yapan Halk Bankası Boyabat Şube Müdürlüğünden Emekliye ayrılan Mehmet Keskin’e bundan sonraki hayatında kendisine huzurlu ve mutlu günler temenni dileklerini ilettiler.

Halk Bankası Şube Müdürü, Fatih Kızıltepe ise, Boyabat’a gelmekten ve bölge insanına bankacılık alanında en iyi sunmaktan büyük onur duyacağını söyledi. Belediye Başkanı Şefik Çakıcı ve Ak Parti İlçe Başkanı Ferhat Yıldız’a yapmış oldukları ziyaretten son derece memnun kaldığını ifade ederek, bu nazik davranışlarından dolayı Başkan Çakıcı ve Yıldız’a teşekkür etti.

Facebook'ta Paylaş
3. Yorum: boyabatlı 19 03 2015 17:38
böyle bir ziyaret olurmu ya!!! banka müdürü ziyareti. acaba 17/25 olayına destek mi! partililer ziyareti...

2. Yorum: mehmet 18 03 2015 16:26
"başkan çakıcıdan bir hizmet daha"

1. Yorum: zafer 18 03 2015 08:29
hayırlı olsun sayın müdürüm görevinizde başarılar dileriz


Yorumcuların dikkatine! Yasal Uyarı!

  1. Yorumlarınızı anlaşılır bir dille ve dilbilgisi kurallarına uygun olarak özenle yazınız. BÜYÜK HARF kullanmayınız. Tekrar okuyarak yanlışlarınızı düzeltiniz.
  2. Anlaşılmaz kısaltmalar yapmayınız.
  3. Lütfen yorumlarınızda terbiye dışı sözler kullanmayınız.
  4. Yazılan yorumların sorumluluğu yazarına aittir. Sonradan pişman olunacak hukuki sorunlarla karşılaşmamak için kişi veya kurumlara yöneltilmiş olan eleştirileriniz hakarete varmasın.
  5. Yorumlar denetlendikten sonra yayına verilecektir.
  6. Yazılarımızda yanlış ya da kusurlu bir konu bulunursa bunu lütfen bize bildiriniz.

Yukarıdaki Sözleşmeyi/Uyarıları kabul ediyorum.
'Evet' Yazın:
İsim:
E-mail: (isteğe bağlı)




Beni Unut
Yazı ve Haberleriniz İçin:
boyabatgazetesi@boyabatgazetesi.com
haber@boyabatgazetesi.com
adreslerine E-posta gönderebilirsiniz.
Nisan ayı ziyaretci sayısı:

384544


Tasarım:DtGaNi