Yayın Tarihi:18 03 2015 08:31(1445)

MHP Saraydüzü İlçe Başkanı Canoğlu Çanakkale Zaferi Mesajı

MHP Saraydüzü İlçe Başkanı FerdiCanoğlu 18 Mart Şehitleri Anma Günü dolayısıyla bir mesaj yayımladı.

Canoğlu, açıklamasında, Türk milletinin tarih sahnesinde verdiği en büyük mücadelelerinden bir tanesinin Çanakkale de verilen amansız mücadele olduğunu kaydetti.Çanakkale de gösterilen mücadelenin bir savaştan öteye geçmiş, nesilden nesile aktarılan bir destan olduğuna dikkati çekenCanoğlu,açıklamasında şu ifadelere yer verdi:

Her bir anında kahramanlık, fedakarlık göze çarpan Çanakkale Savaşlarının neticesinde, Türk milleti Dünya’ya gereken cevabı vermiştir. Türk milletinin vatanı söz konusu olduğunda, genciyle yaşlısıyla neleri başarabileceğini herkes görmüştür. Ecdadımız canları pahasına da olsa, ‘Çanakkale Geçilmez’ sözünü tarihe altın harflerle yazdırmayı başarmıştır.Bu bakımdan, vatandan vazgeçmenin, vatan toprağını kaderine terk etmenin, siyasi bir başarı gibi gösterilmeye çalışıldığı bugünler de, Çanakkale Savaşlarının sonucunu iyi idrak etmek herkesin yararına olacaktır. Türk milleti Çanakkale de sadece düşmana dur dememiş, aynı zamanda gelecek bin yıl daha bu topraklarda olacağımızı dünyaya ilan etmiştir. Hiçbir zaman Çanakkale’de imkansızı başaranların torunları olduğumuzu unutmayalım. Bu duygu ve düşüncelerimle Çanakkale Şehitlerimizi saygı, rahmet ve minnet ile anıyorum. Mekanları cennet, ruhları şad olsun.”


Facebook'ta Paylaş

Yorumcuların dikkatine! Yasal Uyarı!

  1. Yorumlarınızı anlaşılır bir dille ve dilbilgisi kurallarına uygun olarak özenle yazınız. BÜYÜK HARF kullanmayınız. Tekrar okuyarak yanlışlarınızı düzeltiniz.
  2. Anlaşılmaz kısaltmalar yapmayınız.
  3. Lütfen yorumlarınızda terbiye dışı sözler kullanmayınız.
  4. Yazılan yorumların sorumluluğu yazarına aittir. Sonradan pişman olunacak hukuki sorunlarla karşılaşmamak için kişi veya kurumlara yöneltilmiş olan eleştirileriniz hakarete varmasın.
  5. Yorumlar denetlendikten sonra yayına verilecektir.
  6. Yazılarımızda yanlış ya da kusurlu bir konu bulunursa bunu lütfen bize bildiriniz.

Yukarıdaki Sözleşmeyi/Uyarıları kabul ediyorum.
'Evet' Yazın:
İsim:
E-mail: (isteğe bağlı)




Beni Unut
Yazı ve Haberleriniz İçin:
boyabatgazetesi@boyabatgazetesi.com
haber@boyabatgazetesi.com
adreslerine E-posta gönderebilirsiniz.
Mayıs ayı ziyaretci sayısı:

53703


Tasarım:DtGaNi