Yayın Tarihi:18 03 2015 18:24(1054)


Facebook'ta Paylaş
2. Yorum: vatandaş 18 03 2015 19:06
teşekkürler vekilim atatürk'ün adını andığınız için ve türk milleti ifadelerini kullandığınız için. ancak sayın başkan şefik çakıcı bey'i de bir uyarsanız. orda burda "zaferi bir millet değil ümmet kazandı diyor" islam ordusu kazanmış türk yokmuşşş atatürk yokmuşş, neredeyse tayyip erdoğan vardı diyecek. onu da bir uyarıverseniz.

1. Yorum: gazi 18 03 2015 18:56
sayın vekilim teşekkürler her ne kadar kutlamada atatürk diyemesenizde gazi mustafa kemal adını anmışsınız türk milletini anmışsınız buda iyi.nazım maviş geldiği gelenek gereği mustafa kemalin adını hiç anmamış türk milletinden hiç bahsetmemiş.çanakkalede afrikalılar falan savaşmış galiba.sayın ersoy türkün ve mustafa kemalin adını anmayanlara inşallah milletvekilliği ve aday sıralamısı nasip olmaz umarım siz 1.sıra olursunuz.saygılarımla


Yorumcuların dikkatine! Yasal Uyarı!

  1. Yorumlarınızı anlaşılır bir dille ve dilbilgisi kurallarına uygun olarak özenle yazınız. BÜYÜK HARF kullanmayınız. Tekrar okuyarak yanlışlarınızı düzeltiniz.
  2. Anlaşılmaz kısaltmalar yapmayınız.
  3. Lütfen yorumlarınızda terbiye dışı sözler kullanmayınız.
  4. Yazılan yorumların sorumluluğu yazarına aittir. Sonradan pişman olunacak hukuki sorunlarla karşılaşmamak için kişi veya kurumlara yöneltilmiş olan eleştirileriniz hakarete varmasın.
  5. Yorumlar denetlendikten sonra yayına verilecektir.
  6. Yazılarımızda yanlış ya da kusurlu bir konu bulunursa bunu lütfen bize bildiriniz.

Yukarıdaki Sözleşmeyi/Uyarıları kabul ediyorum.
'Evet' Yazın:
İsim:
E-mail: (isteğe bağlı)




Beni Unut
Yazı ve Haberleriniz İçin:
boyabatgazetesi@boyabatgazetesi.com
haber@boyabatgazetesi.com
adreslerine E-posta gönderebilirsiniz.
Mayıs ayı ziyaretci sayısı:

47940


Tasarım:DtGaNi