Yayın Tarihi:18 03 2015 19:43(1018)


Başkan Çakıcı “ŞEHİTLERİMİZİ RAHMETLE ANIYORUZ”

18 Mart Çanakkale Şehitlerini Anma Günü olması nedeniyle Belediye Başkanı Şefik Çakıcı bir mesaj yayınladı.

Başkan Çakıcı Mesajında; "Türk askerinin kahramanlığının önemli bir simgesi olan, Mehmetçiğin vatan savunmasında yazdığı destanın, mazlum dünya devletlerine özgürlük ışığı olduğunu söyleyerek, Çanakkale de kanını veren 250 bin Şehidin ruhlarını şad etmek ve milli şuuru yeni nesillere aktarmak amacındayız. Bu amaca yönelik olarak yapmış olduğumuz çalışmalarımız devam edecektir. Bu vesile ile tüm Şehitlerimize ve Gazilerimize Allah’tan rahmet diliyorum" dedi.


Facebook'ta Paylaş
6. Yorum: delarus 19 03 2015 16:43
3. yorumcuya. çanakkale zaferi 1915 yılında yapıldı. genç yaşta şehit düşen kınalı kuzular dahi 15 yaşında idiler. yani bugün yaşıyor olsalar 130 yaşında olacaklar. şimdi anlayışın kıt olsa gerek. çanakkale savaşında mücadele veren gazilerde vefat etti. sırf eleştiri olsun diye yorup yapma. vefat eden şehitlere dua da bulunuluyor da, vefat eden gazilere neden dua da bulunulmuyor. battı mı bir tarafına. hadi sen yazıyorsun bu yorumu. bunu yorum diye onaylayan hakkı abeyime ne demeli.

5. Yorum: boyabatlı 19 03 2015 05:17
1ci yorumcu bu vatan şehit kanlarıyla sulan dı zaferle alındı ama şehit kanıyla alınan bu vatanı egede adaları yunana masada teslim eden zihniyet ulu önder mustafa kemal atatürk'ün adını bile anmaktan aciz ulu öndere hakaret serbest ama erdoğana bir ters laf söylemek hapse girmek demek işte bu vatan bu duruma düştü bunun tek sorumlusu akp dir

4. Yorum: milli şuur aktarıcı 19 03 2015 00:24
"...çanakkale de kanını veren 250 bin şehidin.." derken.. nasıl yani? çanakkale'de kan mı aranıyormuş? hemde şehit kanı?...
tavsiye, siz, yeni nesillere bir ey aktarmayın.

3. Yorum: 123123 18 03 2015 23:00
gazilere allahtan rahmet dilendiğinide duyduk helal olsun bu kadar olur

2. Yorum: işsiz 18 03 2015 21:54
sayın başkanım çok düşüncelisiniz sağolun ama biraz da işsiz gençleri düşünseniz..soyadımız tutmuyor diye mi bu eziyeti çekiyoruz??? ya da bizim de başkaları gibi bağırıp çağırıp heryere şikayet yazısı mı yazmamız gerekiyor?? size oy verirken ümitlendiğimiz gibi görevinizi yaptığınız her gün aynı ümitle iş bekliyoruz.. sadece hakkımızla çalışacağımız iş yerleri açın tek ricamız budur.. saygılarımla...

1. Yorum: boyabatlımustafa 18 03 2015 21:07
çanakkale kutlamasında gene mustafa kemal atatürk yok.kutlama mesajlarında adını anmıyorlar.nedir bu atatürk fobiniz ölüsünden bile korkuyorsunuz.


Yorumcuların dikkatine! Yasal Uyarı!

  1. Yorumlarınızı anlaşılır bir dille ve dilbilgisi kurallarına uygun olarak özenle yazınız. BÜYÜK HARF kullanmayınız. Tekrar okuyarak yanlışlarınızı düzeltiniz.
  2. Anlaşılmaz kısaltmalar yapmayınız.
  3. Lütfen yorumlarınızda terbiye dışı sözler kullanmayınız.
  4. Yazılan yorumların sorumluluğu yazarına aittir. Sonradan pişman olunacak hukuki sorunlarla karşılaşmamak için kişi veya kurumlara yöneltilmiş olan eleştirileriniz hakarete varmasın.
  5. Yorumlar denetlendikten sonra yayına verilecektir.
  6. Yazılarımızda yanlış ya da kusurlu bir konu bulunursa bunu lütfen bize bildiriniz.

Yukarıdaki Sözleşmeyi/Uyarıları kabul ediyorum.
'Evet' Yazın:
İsim:
E-mail: (isteğe bağlı)




Beni Unut
Yazı ve Haberleriniz İçin:
boyabatgazetesi@boyabatgazetesi.com
haber@boyabatgazetesi.com
adreslerine E-posta gönderebilirsiniz.
Mayıs ayı ziyaretci sayısı:

94036


Tasarım:DtGaNi