Yayın Tarihi:18 03 2015 23:51(1373)

Durağan İlçe Milli Eğitim Müdürü Engelli Öğrenci Ziyareti

Durağan'da ilk defa uygulanan "Evde Eğitim" kapsamında eğitim öğretime devam eden Şenol Karademir'i İlçe Milli Eğitim Müdürü İrfan Yalınkaya, Mehmet Akif Ersoy İlkokulu Müdürü Cevdet Gökdemir evinde ziyaret etti.

İlçe Milli Eğitim Müdürü İrfan Yalınkaya öğrencilere devletimizin sahip çıktığını belirterek “Eğitim-öğretim konularında ve hayata hazırlama noktasında öğretmenler ve sosyal rehber öğretmenler her türlü katkıyı veriyorlar. Şenol’da aldığımız enerji, verdiği mesajlar ve hedef ortaya koyması bizi ayrıca mutlu etti. Ben kendisini kutluyor, başta ailesi ve öğretmenleri olmak üzere herkese teşekkür ediyorum” dedi.

İlçe Milli Eğitim Müdürümüz İrfan Yalınkaya evinde ziyaret ettiği Şenol’la bir süre sohbet ettikten sonra bir isteğinin olup olmadığını sorduğunda bir Notebook Bilgisayarının olmasını çok istediğini söyledi.

Şenol Karademir’in babası Şevket Karademir oğlum Şenol’un tedavi masraflarını zor karşıladığını ancak onun okuma ve öğrenme azmini görmek bizleri mutlu etmektedir dedi.

Oğlum Şenol’a bu imkanı sağlayan Sayın Valimize, İl Milli Eğitim Müdürümüze, yetklilere, İlçe Milli Eğitim Müdürüne, Okul Müdürüne ve özellikle öğretmenimiz Ayşegül Sarban’a da sonsuz teşekkürlerimi sunuyorum dedi.

Şenol Karademir'in öğretmeni Ayşegül Sarban'da Şenol‘un çok zeki bir çocuk olduğunu ders ve eğitim konusunda çok istekli olduğunu belirtti.

Facebook'ta Paylaş

Yorumcuların dikkatine! Yasal Uyarı!

  1. Yorumlarınızı anlaşılır bir dille ve dilbilgisi kurallarına uygun olarak özenle yazınız. BÜYÜK HARF kullanmayınız. Tekrar okuyarak yanlışlarınızı düzeltiniz.
  2. Anlaşılmaz kısaltmalar yapmayınız.
  3. Lütfen yorumlarınızda terbiye dışı sözler kullanmayınız.
  4. Yazılan yorumların sorumluluğu yazarına aittir. Sonradan pişman olunacak hukuki sorunlarla karşılaşmamak için kişi veya kurumlara yöneltilmiş olan eleştirileriniz hakarete varmasın.
  5. Yorumlar denetlendikten sonra yayına verilecektir.
  6. Yazılarımızda yanlış ya da kusurlu bir konu bulunursa bunu lütfen bize bildiriniz.

Yukarıdaki Sözleşmeyi/Uyarıları kabul ediyorum.
'Evet' Yazın:
İsim:
E-mail: (isteğe bağlı)




Beni Unut
Yazı ve Haberleriniz İçin:
boyabatgazetesi@boyabatgazetesi.com
haber@boyabatgazetesi.com
adreslerine E-posta gönderebilirsiniz.
Mayıs ayı ziyaretci sayısı:

88271


Tasarım:DtGaNi