Yayın Tarihi:18 03 2015 23:59(1528)

Learning by Body – Vücudumuzu Öğrenelim Projesi Türkiye Hareketliliği

Boyabat Kaymakamlığı bünyesinde kurulan AB Proje Ofisi desteğiyle hayata geçirilen,Boyabat Özel Eğitim Uygulama Merkezi ve İş Uygulama Merkezi Müdürlüğü’nün Grundtvig Öğrenme Ortaklığı Projesi olan Vücudumuzu Öğrenelim – Learning by Body isimli projesinin Türkiye toplantısı için İtalya ve Fransa’dan gelen katılımcılar Boyabat ilçesinde bir dizi çalışmada yer aldılar.

Boyabat Özel Eğitim Uygulama Merkezi ve İş Uygulama Merkezi Müdürü Dilek Çilingir Boyabat’ın son zamanlarda AB Projelerinde bir çıkış yakaladığını bu çıkışta kendilerinin de katkısı olmasının sevindirici olduğunu belirtti.Proje kapsamında kurumlarında öğrenim gören öğrencilere verilen eğitimi tanıtma ve diğer ülke çalışmaları ile karşılaştırma imkanı bulduklarını belirten Dilek Çilingir program kapsamında Bazalt Kayalıklarına,Halk Eğitim Merkezi Müdürlüğü’ne,Boyabat İlçe Gençlik Hizmetleri ve Spor Müdürlüğü’ne ziyaretlerde bulunulduğunu belirtti.Programa katkı sağlayan tüm kurumlara teşekkürlerini bildiren proje yetkilileri proje kapsamındaki etkinliklerin 04-08/Haziran/2015 tarihleri arasında Roma’da devam edeceğini bildirdiler.

Roma’daki final toplantısı ve yapılacak olan geniş çaplı etkinliğin bundan sonraki yıllarda yapılması muhtemel projelere de imkan tanıyacağını belirten yetkililer, bahsi geçen son toplantıya en iyi şekilde hazırlandıklarını ifade ettiler. İlçemiz sporunun tanıtımı amaçlı olarak yapılan Boyabat İlçe Gençlik Hizmetleri ve Spor Müdürü Baturalp Eliçevik ve Boyabat Halk Eğitim Merkezi Müdürü İbrahim Açıkgöz ile proje koordinatörü Andrea Ciantar’ın yapmış olduğu röportajların da dinletileceği son toplantının verimli geçmesini temenni eder,proje ekibine başarılar dileriz.

Facebook'ta Paylaş

Yorumcuların dikkatine! Yasal Uyarı!

  1. Yorumlarınızı anlaşılır bir dille ve dilbilgisi kurallarına uygun olarak özenle yazınız. BÜYÜK HARF kullanmayınız. Tekrar okuyarak yanlışlarınızı düzeltiniz.
  2. Anlaşılmaz kısaltmalar yapmayınız.
  3. Lütfen yorumlarınızda terbiye dışı sözler kullanmayınız.
  4. Yazılan yorumların sorumluluğu yazarına aittir. Sonradan pişman olunacak hukuki sorunlarla karşılaşmamak için kişi veya kurumlara yöneltilmiş olan eleştirileriniz hakarete varmasın.
  5. Yorumlar denetlendikten sonra yayına verilecektir.
  6. Yazılarımızda yanlış ya da kusurlu bir konu bulunursa bunu lütfen bize bildiriniz.

Yukarıdaki Sözleşmeyi/Uyarıları kabul ediyorum.
'Evet' Yazın:
İsim:
E-mail: (isteğe bağlı)




Beni Unut
Yazı ve Haberleriniz İçin:
boyabatgazetesi@boyabatgazetesi.com
haber@boyabatgazetesi.com
adreslerine E-posta gönderebilirsiniz.
Mayıs ayı ziyaretci sayısı:

51125


Tasarım:DtGaNi