Yayın Tarihi:20 03 2015 00:02(1076)

Niyetini gerçekleştirdi !

Gazeteci-Yazar ve Halk Sesi haber sitesinin Genel yayın yönetmeni Mete ÇAĞDAŞ, çok anlamlı bir günde Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Sinop Milletvekilliği Aday adaylığına resmi başvuru da bulundu.

Çanakkale Zaferi’nin 100.yıl dönümü olan 18 Mart 2015 tarihinde Ankara’da MHP genel merkezine Sinop Milletvekili Aday adaylığı için resmi başvurusunu yapan Mete ÇAĞDAŞ “Bir ay önce daha MHP’nin aday adaylığı tarihi bile belli olmadan ben aday adayı olmak için karar aldığımda kendi kendime gönül koydum ve dedimdi ki, 18 Mart Çanakkale şehit ve gazilerimizin anma yıldönümü olan 100.yılında adaylık başvurusu yapacağım.

Ve Allah kalbime göre verdi MHP’nin aday adaylığı için başvuru tarihi 12 Mart ile 18 Mart tarihleri arasında olacağı açıklandı. Buna çok sevindim ve onun için bu anlamlı tarihi bekledim ve adaylık başvurumu resmileştirdim. Aynı zamanda bu tarih başvuru içinde son tarihti. Yani son noktayı yine ben koydum. Rabbim hakkımda hayırlısı ne ise onu nasip etsin inşallah.”dedi.

Facebook'ta Paylaş

Yorumcuların dikkatine! Yasal Uyarı!

  1. Yorumlarınızı anlaşılır bir dille ve dilbilgisi kurallarına uygun olarak özenle yazınız. BÜYÜK HARF kullanmayınız. Tekrar okuyarak yanlışlarınızı düzeltiniz.
  2. Anlaşılmaz kısaltmalar yapmayınız.
  3. Lütfen yorumlarınızda terbiye dışı sözler kullanmayınız.
  4. Yazılan yorumların sorumluluğu yazarına aittir. Sonradan pişman olunacak hukuki sorunlarla karşılaşmamak için kişi veya kurumlara yöneltilmiş olan eleştirileriniz hakarete varmasın.
  5. Yorumlar denetlendikten sonra yayına verilecektir.
  6. Yazılarımızda yanlış ya da kusurlu bir konu bulunursa bunu lütfen bize bildiriniz.

Yukarıdaki Sözleşmeyi/Uyarıları kabul ediyorum.
'Evet' Yazın:
İsim:
E-mail: (isteğe bağlı)




Beni Unut
Yazı ve Haberleriniz İçin:
boyabatgazetesi@boyabatgazetesi.com
haber@boyabatgazetesi.com
adreslerine E-posta gönderebilirsiniz.
Mayıs ayı ziyaretci sayısı:

113101


Tasarım:DtGaNi