Yayın Tarihi:20 03 2015 04:39(1710)

Mustafa Meftun ÇAĞLAR Sinop' ta

MHP 25. Dönem Sinop Milletvekili Aday Adayı Mustafa Meftun ÇAĞLAR Aday adaylık sürecinde teşkilatlarla buluşmaya devam ediyor.ÇAĞLAR' ın bu çerçevede Sinop İl Merkezindeki ziyaretleri Türk Kamu-Sen ve MHP Sinop İl Teşkilatı ile devam etti.

ÇAĞLAR 17 Mart 2015 akşamı Türk Kamu-Sen Sinop Şube Başkanları ile Kamu-Sen İl Başkanımız Turgay ŞEN başkanlığın da bir araya gelerek Türkiye ve Sinop başta olmak üzere gündemi değerlendirdiklerini ifade etti.

ÇAĞLAR' ın 18 Mart 2015 akşamı durağı Sinop MHP İl Teşkilatı oldu. İl Başkanı Ceyhan DEMİR Başkanlığında Sinop İl Yönetimi ile bir araya gelen ÇAĞLAR kendisini tanıttıktan sonra özellikle bu seçimlerin önemine vurgu yaparak "Bu seçimlerin kesinlikle Sinop İlindeki favori partisi MHP' dir. Diğer partiler düşüş eğiliminde iken MHP yükseliş eğilimindedir bunu da Sinop İlinde gerçekleşen genel ve yerel seçim olmak üzere son 2 seçimin sonuçlarına baktığımızda çok net görüyoruz, bu seçimde Allah' ın (C.C) izni ile kesinlikle en az 1 milletvekili çıkaracağız. Vatandaşlarımız içerisinde hiç bir ayrım yapmaksızın her kesimi kucaklayarak sonuca ulaşacağımıza inanıyorum, dışarıda bir tek insanımızı bırakmayacağız, bizim insanımız kıymetlidir, cenazelerimize omuz vereceğimiz hiç bir insanımızı dışlama ve küstürme hakkına sahip değiliz bu bölgenin sağcısı da, solcusu da değerlidir ve kıymetlidir, bu bölgenin insanından hain çıkmaz,o yüzden birbirimizin kıymetini bilelim" diyerek sonrasında ise MHP 'de Aday Adaylık başvurusu yapan ve ÇAĞLAR ile birlikte yapılan toplantıya iştirak eden Rahmi ÖZTÜRK' ü de tebrik ederek "Ayrıca Dün itibarı ile MHP Genel Merkezine Aday Adaylık başvurusu yapan Sayın Rahmi ÖZTÜRK beye' de adaylık başvurusunun hayırlı olmasını diliyor birlik ve beraberliğimize vurgu yapmak adına toplantımızda bizleri yalnız bırakmayarak gösterdikleri nezakete de özellikle teşekkür ediyorum" dedi.

Facebook'ta Paylaş

Yorumcuların dikkatine! Yasal Uyarı!

  1. Yorumlarınızı anlaşılır bir dille ve dilbilgisi kurallarına uygun olarak özenle yazınız. BÜYÜK HARF kullanmayınız. Tekrar okuyarak yanlışlarınızı düzeltiniz.
  2. Anlaşılmaz kısaltmalar yapmayınız.
  3. Lütfen yorumlarınızda terbiye dışı sözler kullanmayınız.
  4. Yazılan yorumların sorumluluğu yazarına aittir. Sonradan pişman olunacak hukuki sorunlarla karşılaşmamak için kişi veya kurumlara yöneltilmiş olan eleştirileriniz hakarete varmasın.
  5. Yorumlar denetlendikten sonra yayına verilecektir.
  6. Yazılarımızda yanlış ya da kusurlu bir konu bulunursa bunu lütfen bize bildiriniz.

Yukarıdaki Sözleşmeyi/Uyarıları kabul ediyorum.
'Evet' Yazın:
İsim:
E-mail: (isteğe bağlı)




Beni Unut
Yazı ve Haberleriniz İçin:
boyabatgazetesi@boyabatgazetesi.com
haber@boyabatgazetesi.com
adreslerine E-posta gönderebilirsiniz.
Nisan ayı ziyaretci sayısı:

370147


Tasarım:DtGaNi