Yayın Tarihi:20 03 2015 21:38(1615)

Öztürk MHP’den Aday Adayı Oldu

7 Haziran Milletvekili Seçimleri öncesi Sinop’tan emekli İl Mahalli İdareler Müdürü Rahmi Öztürk MHP Sinop Milletvekili Aday Adaylığı başvurusunu MHP Genel Merkezine yaptı.

Konuyla ilgili Bizim Karadeniz gazetesine açıklamalarda bulunan Öztürk; “Allah'ın izni ile müracaatımı yaptım ve özgeçmişimi sundum.

Sıralamaya girmek için kimseden yardım ve destek istemeyeceğim. Böyle bir beklentim de yok. Ancak; Sılalamaya girersem şükredeceğim. Sıralamaya giremezsem sabredeceğim. Kimseye de darılıp gücenmeyeceğim. Kaldığımız yerden davamızın bir neferi olarak çalışmaya devam edeceğim. Partimize olan teveccühün benim gibi herkesi de gururlandırdığını düşünüyorum.

Benim teşkilat ve dava adamlığı anlayışım bunu gerektiriyor.” Dedi.

Allah'a şükür, 38 yıllık kamu hizmetinin jübilesini yapma gururunu yaşadı diyen Öztürk; “Şimdi ise, gönül verdiğim MHP'den 25. dönem Sinop Milletvekili Aday adayı olma gururunu yaşıyorum. Bu gururu yaşayan diğer aday adayı arkadaşlarımı da tebrik ediyorum. Allah utandırmasın. Allah yar ve yardımcımız olsun.” Açıklamasında bulundu.

1955 Sinop doğumlu olan Rahmi Öztürk evli ve 2 çocuk babası. Öztürk Sinop’un çeşitli ilçe ve köylerinde öğretmenlik yapmış olup, 1990 yılı sonrası Sinop Valiliğinde (19 yıl) İl Mahalli İdareler Müdürü görevinde bulunmuştu.

Haber: Tuğba YILMAZ - Bizim Karadeniz

Facebook'ta Paylaş
3. Yorum: kumluklu reza 22 03 2015 18:43
sinopta mhp nin şansı kırsala bağlıdır.boyabat,durağan,
saraydüzü üçgeninde bir şeyler olur.

2. Yorum: memati 22 03 2015 04:09
arkadaşlar aday kalabalığı deyil en yakışır aday etrafında kenetlenelimallahın izniyle busefer olacak

1. Yorum: mustafa meftun çağlar 20 03 2015 23:57
ülkemizin bu sıkıntılı günlerinde mhp saflarında yer alarak harekete güç katmış olmanız takdire şayandır. başta siz olmak üzere 3 hilale gönül vermiş ve 3 hilali göndere çekebilmek için fedakarca mücadele eden tüm ülkücü hareket mensuplarını saygı ve sevgi ile selamlıyorum. genel merkezimizin bizlere vereceği göreve bende kayıtsız şartsız uyacağımı buradan ilan ediyorum.


Yorumcuların dikkatine! Yasal Uyarı!

  1. Yorumlarınızı anlaşılır bir dille ve dilbilgisi kurallarına uygun olarak özenle yazınız. BÜYÜK HARF kullanmayınız. Tekrar okuyarak yanlışlarınızı düzeltiniz.
  2. Anlaşılmaz kısaltmalar yapmayınız.
  3. Lütfen yorumlarınızda terbiye dışı sözler kullanmayınız.
  4. Yazılan yorumların sorumluluğu yazarına aittir. Sonradan pişman olunacak hukuki sorunlarla karşılaşmamak için kişi veya kurumlara yöneltilmiş olan eleştirileriniz hakarete varmasın.
  5. Yorumlar denetlendikten sonra yayına verilecektir.
  6. Yazılarımızda yanlış ya da kusurlu bir konu bulunursa bunu lütfen bize bildiriniz.

Yukarıdaki Sözleşmeyi/Uyarıları kabul ediyorum.
'Evet' Yazın:
İsim:
E-mail: (isteğe bağlı)




Beni Unut
Yazı ve Haberleriniz İçin:
boyabatgazetesi@boyabatgazetesi.com
haber@boyabatgazetesi.com
adreslerine E-posta gönderebilirsiniz.
Mayıs ayı ziyaretci sayısı:

31230


Tasarım:DtGaNi