Yayın Tarihi:21 03 2015 01:29(1415)

Cadde ve Sokaklar Yenileniyor

Ayancık Belediyesi Fen İşleri ekiplerince, ilçe merkezi Yalı Mahallesi, Amiral Sıtkı Eryar Caddesi, Hamam Sokak, Hacı Ahmet Efendi, Dibek, Şevki Şentürk ve Yeni Sokak'ta yenileme çalışmaları başlıyor.

Belediye Fen İşleri Müdürlüğü'nden alınan bilgiye göre, ilçe cadde ve sokaklarında bulunan mevcut içme suyu iletim hattında bulunan sağlığa elverişsiz ve sık sık arıza veren asbest ve pik boruların yenileneceği, 600’lük TN8 koruge borular ile yağmur suyu hatları, 80’lık 16 atü plastik içme suyu borusu, sinüs parke taşı ve granit kaplamalı kaldırım taşları ile süslenecek. Toplamda 15 bin m2 yol ve kaldırım düzenlenecek olup yaklaşık maliyetinin ise 500 bin TL civarında olduğu bilgisi verildi.

Yapılan çalışmalarla ilgili olarak açıklama yapan Belediye Başkanı Ayhan Ergün; “ Ekonomik ömrünü doldurmuş, yaya ve araç trafiği bakımından çeşitli sıkıntılara neden olan caddelerimizde çalışmalarımız devam ediyor. Yapmış olduğumuz bu çalışmalar ile birlikte ilçemizin cadde ve sokaklarını daha modern bir hale getirmiş olacağız’ dedi.

Facebook'ta Paylaş
1. Yorum: boyabatlı cano 22 03 2015 18:56
ayancık giderek kalkınıyor beyler.şu eymeleride bir düzeltseler , samsun yolu gibi yol yapsalar iyi olur.


Yorumcuların dikkatine! Yasal Uyarı!

  1. Yorumlarınızı anlaşılır bir dille ve dilbilgisi kurallarına uygun olarak özenle yazınız. BÜYÜK HARF kullanmayınız. Tekrar okuyarak yanlışlarınızı düzeltiniz.
  2. Anlaşılmaz kısaltmalar yapmayınız.
  3. Lütfen yorumlarınızda terbiye dışı sözler kullanmayınız.
  4. Yazılan yorumların sorumluluğu yazarına aittir. Sonradan pişman olunacak hukuki sorunlarla karşılaşmamak için kişi veya kurumlara yöneltilmiş olan eleştirileriniz hakarete varmasın.
  5. Yorumlar denetlendikten sonra yayına verilecektir.
  6. Yazılarımızda yanlış ya da kusurlu bir konu bulunursa bunu lütfen bize bildiriniz.

Yukarıdaki Sözleşmeyi/Uyarıları kabul ediyorum.
'Evet' Yazın:
İsim:
E-mail: (isteğe bağlı)




Beni Unut
Yazı ve Haberleriniz İçin:
boyabatgazetesi@boyabatgazetesi.com
haber@boyabatgazetesi.com
adreslerine E-posta gönderebilirsiniz.
Mayıs ayı ziyaretci sayısı:

83090


Tasarım:DtGaNi