Yayın Tarihi:22 03 2015 00:50(1566)

AK Parti, STK Yöneticilerinin Görüşlerini Alacak

AK Parti İl Başkan Vekili Ahmet Soysal'ın yaptığı basın açıklamasına göre, Sinop İli'nde bulunan bütün (STK) Sivil Toplum Kuruluşları'nın görüşü alınacak. Konuyla ilgili basın açıklaması şöyle;

7 Haziran 2015 Pazar günü yapılacak olan 25. Dönem Milletvekili seçimlerine yönelik aday tespit çalışmaları devam etmektedir, bu çerçevede temayül yoklaması ve mülakatlar gerçekleştirilmiş olup, ara komisyon çalışmaları sürmektedir.

Tüm Türkiye’de, 81 ilde olduğu gibi ilimizde de partimiz yönetim kurulu tarafından aday tespit çalışmaları kapsamında, Sivil Toplum Kuruluşları'nı (STK'ların) da sürece dahil edilmesi konusunda prensip kararı almıştır. Bu kararın icrası çerçevesinde;

Vakıf, Dernek, Meslek Kuruluşları ve benzeri bütün STK'ların ve bu kuruluşlarda görev yapan yönetim kurullarının (Sadece yönetim kurullarının) aday belirleme sürecinde görüşleri alınacaktır.

Bu bağlamda 23 Mart 2015 Pazartesi günü AK Parti Sinop İl Başkanlığı toplantı salonunda, saat 11.00'de başlayıp 17.00'ye kadar devam edecek olan aday belirleme sürecimizde il ve ilçelerimizdeki tüm Vakıf, Dernek, Meslek Kuruluşları ve benzeri bütün STK’ların ve bu kuruluşlarda görev yapan yönetim kurullarının (Sadece yönetim kurullarının) fikir beyan etmek üzere oy kullanmaya davet edilmiştir.

Oy kullanma işlemine esasen tüm Yönetim Kurulu Başkanları'nın beraberinde karara esas güncel yönetim kurulu listelerini getirmeleri ve oy kullanacak olan tüm STK mensuplarının beraberinde kimlikleri ile gelmeleri gerekmektedir, duyurulur.

AK PARTİ SİNOP İL BAŞKANLIĞI

Facebook'ta Paylaş
1. Yorum: sanayispor 22 03 2015 19:50
gidelim yarın oyumuzu kullanalım bakalım


Yorumcuların dikkatine! Yasal Uyarı!

  1. Yorumlarınızı anlaşılır bir dille ve dilbilgisi kurallarına uygun olarak özenle yazınız. BÜYÜK HARF kullanmayınız. Tekrar okuyarak yanlışlarınızı düzeltiniz.
  2. Anlaşılmaz kısaltmalar yapmayınız.
  3. Lütfen yorumlarınızda terbiye dışı sözler kullanmayınız.
  4. Yazılan yorumların sorumluluğu yazarına aittir. Sonradan pişman olunacak hukuki sorunlarla karşılaşmamak için kişi veya kurumlara yöneltilmiş olan eleştirileriniz hakarete varmasın.
  5. Yorumlar denetlendikten sonra yayına verilecektir.
  6. Yazılarımızda yanlış ya da kusurlu bir konu bulunursa bunu lütfen bize bildiriniz.

Yukarıdaki Sözleşmeyi/Uyarıları kabul ediyorum.
'Evet' Yazın:
İsim:
E-mail: (isteğe bağlı)




Beni Unut
Yazı ve Haberleriniz İçin:
boyabatgazetesi@boyabatgazetesi.com
haber@boyabatgazetesi.com
adreslerine E-posta gönderebilirsiniz.
Nisan ayı ziyaretci sayısı:

389133


Tasarım:DtGaNi