Yayın Tarihi:22 03 2015 08:11(5810)


Kaan Bebe Çocuk Giyim Mağazası Açıldı

Kaan Bebe Giyim Mağazası Yıldız Mahallesi Şehit Ersoy Gürsu Caddesi Tekcan Apartmanı Altında bugün (21 Mart 2015) Cumartesi günü saat:14.00’de açılışı yapılarak hizmete açıldı.

Kezban ve Mehmet Cıstık tarafından açılan yeni mağazanın açılışına, Belediye Başkanı Şefik Çakıcı, Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Feyzullah Öztürk, Yıldız Mahallesi Muhtarı Sedat Avcı, Esnaflar ve çok sayıda davetliler katıldı.

Açılış öncesi kesilen Kurban ve Dualar ile gerçekleşen, Kaan Bebe çocuk giyim mağazasını Belediye Başkanı Şefik Çakıcı ve Esnaf Sanatkârlar Odası Başkanı Feyzullah Öztürk tarafından birlikte kurdele kesildi. Mağazasının açılışında, kısa bir konuşma yapan Başkan Çakıcı “İlçemize açılan her iş yeri ilçemizin gelişmesini ve büyümekte olduğunu göstermektedir.Kezban ve Mehmet Cıstık kardeşlerimiz tarafından açılan, çocuk giyimi alanında hizmet verecek yeni işyerinin ilçemiz ve vatandaşlarımıza hayırlara vesile olmasını yüce Allah’tan temenni ederim," dedi.

Mağazayı gezen davetliler satışa sunulan giysileri çok beğendiklerini ifade ettiler. İlk alış-veriş Belediye Başkanı Şefik Çakıcı tarafından yapıldı. Daha sonra mağazayı gezen davetliler çeşitli alışverişler gerçekleştirerek hayırlı olması temennisinde bulundular. Açılış sonrası davetlilere verilen ikramla açılış son buldu.

Bizde www.boyabatgazetesi.com ailesi olarak hayırlı işler bol kazançlar dileriz.

Facebook'ta Paylaş
3. Yorum: boyabat lı 23 03 2015 01:53
başkanım çok çalışıyor maşşallah. allah seni bize yollayan dan razı olsun. sayende yüzümüz güldü. sayende karnımız doydu. sayende hayatı öğrendik. şimdi bu yazdığım yorumu faceden başkanın paylaşımlarının altında görebilirsiniz ama gazete haberlerinde bu tür yorumları göremiyoruz neden acaba . bir de boyabatlı olmayıp boyabatlıymış gibi yorum yapan trollere sesleniyorum. burası bizim memleket siz kendi işlerinizle uğraşın ama bizim memleketimize karışmayın. gi

2. Yorum: evet 22 03 2015 19:46
sayın başkan maşallah ne açılış kaçırıyorsun ne nikah helal sana

1. Yorum: anssiat bakanı ankara 22 03 2015 16:03
işyeri açmak 1 cesarettir kazancınız bereketli olsun sn işyeri sahibine küçük önerim olacak fiatları uygun yapıp çok satmayı hedefleyiniz


Yorumcuların dikkatine! Yasal Uyarı!

  1. Yorumlarınızı anlaşılır bir dille ve dilbilgisi kurallarına uygun olarak özenle yazınız. BÜYÜK HARF kullanmayınız. Tekrar okuyarak yanlışlarınızı düzeltiniz.
  2. Anlaşılmaz kısaltmalar yapmayınız.
  3. Lütfen yorumlarınızda terbiye dışı sözler kullanmayınız.
  4. Yazılan yorumların sorumluluğu yazarına aittir. Sonradan pişman olunacak hukuki sorunlarla karşılaşmamak için kişi veya kurumlara yöneltilmiş olan eleştirileriniz hakarete varmasın.
  5. Yorumlar denetlendikten sonra yayına verilecektir.
  6. Yazılarımızda yanlış ya da kusurlu bir konu bulunursa bunu lütfen bize bildiriniz.

Yukarıdaki Sözleşmeyi/Uyarıları kabul ediyorum.
'Evet' Yazın:
İsim:
E-mail: (isteğe bağlı)




Beni Unut
Yazı ve Haberleriniz İçin:
boyabatgazetesi@boyabatgazetesi.com
haber@boyabatgazetesi.com
adreslerine E-posta gönderebilirsiniz.
Mayıs ayı ziyaretci sayısı:

53625


Tasarım:DtGaNi