Yayın Tarihi:22 03 2015 21:57(2557)

CHP, Boyabat’ta Aday Adaylarını Tanıttı

Cumhuriyet Halk Partisi, Sinop İl Başkanlığı, milletvekili aday adaylarını Boyabat halkına tanıttı. Tanıtıma beş aday adayının hepsi katıldı. Milletvekili aday adayları önce kendilerini tanıttı, daha sonra seçildikleri takdirleri nasıl bir vekil olacaklarını anlatt. Milletvekili aday adaylarının hepsi AKP hükümetini eleştirdi. Milletvekili aday adayı tanıtımına, aday adayları (Alfabetik) Barış Karadeniz, Cemalettin Yılmaz, Erdinç Şimşek, Mustafa Acun ve Salim Akbaş katılarak 15'er dakikalık konuşma gerçekleştirdiler.

Facebook'ta Paylaş
5. Yorum: organize 25 03 2015 04:05
ne yazık ki organize zayıf. chp kendi aday adaylarını partililerine tanıtmış. oysaki iyi bir organizasyonla boyabatlılara tanıtsaydı daha kucaklayıcı olurdu. ama iktidar olma niyeti olmadı için küçük olsun benim olsun la devam ediyor. yarın adayları belli olunca kendi aralarında konuşup gitmezler inşallah. yok öyle yapacaksanız gazeteye de haber yapmaya gerek yok.

4. Yorum: fatih 24 03 2015 07:54
salim,,,boyabat bişey vermedi ki,,kızımızı aldı...mesleği itibari ilede işini yaptı boyabatta saraydüzünde durağanda ve giderkende ücretini aldı gitti..allah aşkına ne verdi boyabata..
barış,,kim tanıyor boyabattan ,,sinopa yerleşen boyabatlılar bi de engin e küsen sinoplu ve boyabatlılar mustafa engine yakın diye ona yanaşmışlar..boyabattan kimse tanımaz,en yakınları bile akrabam olduğu için vekil olmasını isterim ama o kapasite onda yok denilen birisi..
cemalettin,,, para var ,güç bende diyor...30yada 40 sene önce gelmeliydin sinop siyasetine...sinop toprakalarında nerede eserini var..
mustafa,,, nereden bakarsan bak boyabatta durağanda saraydüzünde gitmediği köy yok,,,herkes tanıyor...6 yıldır da bu görev için bekledi onun hakkıdır 1.nci sıra... engine kızıyorsan mustafanın ne günahı var..
erdinç,,, daha gençsin..temel atmaya başlamış...

3. Yorum: hayal 23 03 2015 18:45
insan hayal ettiği müddetçe yaşarmış.hadi bir taneyi anladıkta ikinciyi nereden buldun.geçen seçimde bir taneyi zor çıkardınız.neredeyse üç çıkaracaz diyeceksin.

2. Yorum: fatih 23 03 2015 07:34
dün gece ki yazdıklarım için cemalettin sizedemi para verdi yayınlamayın diye....

1. Yorum: çoraklar 23 03 2015 02:05
chp nin sahil şeridinde şansı büyük.1 milletvekili kesin çıkartır. ikincide sürpriz olarak çıkabilir diyorum.


Yorumcuların dikkatine! Yasal Uyarı!

  1. Yorumlarınızı anlaşılır bir dille ve dilbilgisi kurallarına uygun olarak özenle yazınız. BÜYÜK HARF kullanmayınız. Tekrar okuyarak yanlışlarınızı düzeltiniz.
  2. Anlaşılmaz kısaltmalar yapmayınız.
  3. Lütfen yorumlarınızda terbiye dışı sözler kullanmayınız.
  4. Yazılan yorumların sorumluluğu yazarına aittir. Sonradan pişman olunacak hukuki sorunlarla karşılaşmamak için kişi veya kurumlara yöneltilmiş olan eleştirileriniz hakarete varmasın.
  5. Yorumlar denetlendikten sonra yayına verilecektir.
  6. Yazılarımızda yanlış ya da kusurlu bir konu bulunursa bunu lütfen bize bildiriniz.

Yukarıdaki Sözleşmeyi/Uyarıları kabul ediyorum.
'Evet' Yazın:
İsim:
E-mail: (isteğe bağlı)




Beni Unut
Yazı ve Haberleriniz İçin:
boyabatgazetesi@boyabatgazetesi.com
haber@boyabatgazetesi.com
adreslerine E-posta gönderebilirsiniz.
Mayıs ayı ziyaretci sayısı:

54593


Tasarım:DtGaNi