Yayın Tarihi:22 03 2015 22:50(2645)

AK Parti Durağan Heyeti Köyler'de

Adalet ve Kalkınma Partisi (Ak Parti) temsilcileri vatandaşa en iyi hizmeti sunabilmek için kar kış demeden çalışmalarını sürdürüyor. Eksikleri yerinde tespit ederek çözümü noktasında gerekenleri yapan Ak Parti heyeti köy Muhtarları ve köyler le bir araya gelerek dert ve sıkıntılarını dinliyor.

AK Parti Durağan İlçe Başkanı Ahmet Usta, İl Genel Meclis Üyesi Hamit Topçuoğlu ve yönetim kurulu üyeleri Durağan’a bağlı Kuzuluk köyünde incelemelerde bulundu. İlçe Başkanı Ahmet Usta, Kuzuluk köyü muhtarından köyün eksikleri hakkında bilgi aldı. Kuzuluk köyü bölgesinde bulunan yolları inceleyen İlçe Başkanı Usta; “İlçeye bağlı 52 km uzaklıkta bulunan Kuzuluk köyümüz ve Çamlıca köylerimizde incelemeler de bulunduk. Köyde yaşayan halkımızı ve köy muhtarlarımız Ahmet Topaloğlu’nu dinleyerek eksiklerle ilgili neler yapabileceğimiz konusunda istişareler yaptık. Bu kapsamda diğer köylerimizi de ziyaret etmeye devam edeceğiz."dedi.

Facebook'ta Paylaş
5. Yorum: netadam 24 03 2015 06:13
13 yil önce ac gezenler simdi karin doydu ense kalinlasti ceket megenmiyor lan aga,gercekti yalan oldu,hayel olanlar gercek oldu,yoksa romanyadanda beter olurdunuz yalanmi yasar?

4. Yorum: ali gökçe 24 03 2015 02:11
şimdi vatandaşa soracaklar sorunlarını onlarda hangi pati olursa olsun sorunları çözeceğine söz verecekler cumhuriyet kurulalı verilen sözler yapılsaydı memleket de sorun kalmaz dı sorun olmayan memleket de hükümetlere gerek olmaz

3. Yorum: vatandaş 24 03 2015 01:50
yazık cok yazık bu işler seçimden seçime artık onüç yıldır neredeydiniz

2. Yorum: boyabatlı 24 03 2015 01:48
13 senedir neredeydiniz her seçim yaklaştığında köylü sizin efendiniz oluyır srçim bitince de kimbu köylü sınıfına giriyor siz akp deyilmisiniz köylünn çeltiğüne kota koyan siz deyilmisiniz köylünğn şeker pancarına kota koyan diz deyilmisiznlz hayvancılığı bitiren hep bunları ucuz oluyor diye ithal edip köylünğn emeğini hiçe sayan diyecek daha çok söz varda köy yoluna bir kepçe bir kamyın gönderip bu köylüyü kandurmak kolay ama artık bu halk uyanıyır

1. Yorum: hala dinliyorla mı?.. 23 03 2015 00:59
eeeee
seçimler yaklaştı!
iktidar partisi dert dinliyor muş!
akp 13 yıldır iktidarda!
vatandaşım," ya 13 yıldır iktidardasınız, dert dinleme zamanı çoktannnnn geçti, şimdiye kadar sorunlar çözülmüş olmalıydı" demeleri zamanı değil mi?
kırsal kesimde yaşayan vatandaşlarımızın en çok istekleri nelerdir dersek.
yol ve su değil mi?
yıllarca bu su ve yol sorunu bitmemiştir! neden bitirsinler değil mi? oy toplama propagandalarını başka nasıl yapsınlar ki? halbuki en fazla destekleri kırsal kesimlerden aldıkları halde!!!
bir siyasal parti 13 yıldır iktidarda! hiçte az bir zaman değil!
sormak ve sorgulamak! hiç aklımızdan geçmez mi?


Yorumcuların dikkatine! Yasal Uyarı!

  1. Yorumlarınızı anlaşılır bir dille ve dilbilgisi kurallarına uygun olarak özenle yazınız. BÜYÜK HARF kullanmayınız. Tekrar okuyarak yanlışlarınızı düzeltiniz.
  2. Anlaşılmaz kısaltmalar yapmayınız.
  3. Lütfen yorumlarınızda terbiye dışı sözler kullanmayınız.
  4. Yazılan yorumların sorumluluğu yazarına aittir. Sonradan pişman olunacak hukuki sorunlarla karşılaşmamak için kişi veya kurumlara yöneltilmiş olan eleştirileriniz hakarete varmasın.
  5. Yorumlar denetlendikten sonra yayına verilecektir.
  6. Yazılarımızda yanlış ya da kusurlu bir konu bulunursa bunu lütfen bize bildiriniz.

Yukarıdaki Sözleşmeyi/Uyarıları kabul ediyorum.
'Evet' Yazın:
İsim:
E-mail: (isteğe bağlı)




Beni Unut
Yazı ve Haberleriniz İçin:
boyabatgazetesi@boyabatgazetesi.com
haber@boyabatgazetesi.com
adreslerine E-posta gönderebilirsiniz.
Mayıs ayı ziyaretci sayısı:

76951


Tasarım:DtGaNi