Yayın Tarihi:25 03 2015 06:16(1641)


Başkanların Ankara Çıkartması


TBMM İçişleri Komisyonu Başkanı Ak Parti Sinop Milletvekili Mehmet ERSOY, Ayancık Belediye Başkanı Ayhan Ergün, Boyabat Belediye Başkanı Şefik Çakıcı ve Saraydüzü Belediye Başkanı Hasan Peker, Sinop'ta 2015 yılı için süregelen yatırımlar için Ankara'da bir araya geldiler.

Karayolları Gn Md, İller Bankası Gn Md. ile Orman ve Su İşleri Bakanı Veysel Eroğlu'nu ziyeret eden heyet Sinop'a projelendirilen bazı yatırımlar için bir dizi temas ve ziyaretlerde bulundular.


Ziyaretler ve görüşmeler hakkında kısa bir değerlendrime yapan Milletvekili Mehmet Ersoy da proje ve yatırımlar ile amaçlarının millete hizmet etme olduğunun vurgusunu yaparak, sözlerinde:

"Uzun süren Komisyon çalışmalarından sonra Ankara mesaimize 2015 Yılı yatırımlarımızı takiple devam ediyoruz..
Belediye Başkanlarımızla Karayolları Gn Md., İller Bankası Gn Md. Ve Orman ve Su İşleri Bakanımızı ziyaret ettik. Bu kurumların sorumlu olduğu yatırım, hizmet ve yardımlardan yıl içinde yapılacak olanlarla ilgili çok verimli görüşmeler yaptık. İnşaallah 2015 yılı da yatırımlar yılı olacak Güzel Sinop'umuz için..
"dedi.

Facebook'ta Paylaş
5. Yorum: akpli 26 03 2015 00:51
yaw hehe secım yaklastı tabı ankara turu yapcaksın bunlar göz boyama sanki belediye başkanı gıdınce hızmet daha cok gelecek

4. Yorum: vatan 25 03 2015 23:32
sayın vekilim mehmet ersoy ve sayın şefik başkanım'a olan saygım sevgim sonsuzdur, kendileri boyabatımız için bulunmaz hizmetkarlardır, allah onlardan razı olsun. durmak yok yola devam yapılacak daha çok hizmet var sayın vekilim büyük başkanım..

3. Yorum: dik 25 03 2015 21:18
sayın başkanım ve kıymetli arkadaşım abdullah dik duruşunuz bizleri burada onurlandırmıştır muhalefet olanları da yerin dibine sokmuştur umarım başarılarınızın devamını diliyorum saygılar

2. Yorum: boyabat lı 25 03 2015 20:47
şefik başkan nereye el atsa orayı kurutuyor. plaket vermiyonuz diye kızdı , başbakan plaketi yasakladı. bülent arınçın yanına gitti o da partiden ihraç ediliyor.

1. Yorum: vücut dili 25 03 2015 06:22
resimleri iyi okumak lazım mimikleri de anlamak ... herşeye herkese rağmen yanınızdayım sayın vekilim abicim gönül köprümüz hiç yıkılmadı herkes rahat olsun yine doğrunun yanındayız yani senin ...


Yorumcuların dikkatine! Yasal Uyarı!

  1. Yorumlarınızı anlaşılır bir dille ve dilbilgisi kurallarına uygun olarak özenle yazınız. BÜYÜK HARF kullanmayınız. Tekrar okuyarak yanlışlarınızı düzeltiniz.
  2. Anlaşılmaz kısaltmalar yapmayınız.
  3. Lütfen yorumlarınızda terbiye dışı sözler kullanmayınız.
  4. Yazılan yorumların sorumluluğu yazarına aittir. Sonradan pişman olunacak hukuki sorunlarla karşılaşmamak için kişi veya kurumlara yöneltilmiş olan eleştirileriniz hakarete varmasın.
  5. Yorumlar denetlendikten sonra yayına verilecektir.
  6. Yazılarımızda yanlış ya da kusurlu bir konu bulunursa bunu lütfen bize bildiriniz.

Yukarıdaki Sözleşmeyi/Uyarıları kabul ediyorum.
'Evet' Yazın:
İsim:
E-mail: (isteğe bağlı)




Beni Unut
Yazı ve Haberleriniz İçin:
boyabatgazetesi@boyabatgazetesi.com
haber@boyabatgazetesi.com
adreslerine E-posta gönderebilirsiniz.
Nisan ayı ziyaretci sayısı:

386545


Tasarım:DtGaNi