Yayın Tarihi:25 03 2015 18:19(1335)

Kutlu Doğum Platformu

Kutlu Doğum Haftası etkinliklerinin, Başkanlığımızın ilgili yönetmelik, genelge ve talimatları doğrultusunda amacına uygun olarak 14-20 Nisan 2015 tarihleri arasında icra edilecek şekilde planlanması ve uygulanması, etkinliklere katkı ve destek sağlamak amacıyla oluşturulan “Kutlu Doğum Platformu” ilk toplantısını, 24 Mart 2015 Salı günü İl Müftülüğü Toplantı Salonunda gerçekleştirdi.

İl Müftüsü Mustafa ERKAN Başkanlığında yapılan toplantıya; Adalet Bakanlığı Ceza ve Tevkifevleri Genel Müdürlüğü adına Bülent YILMAZ, Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürlüğü adına Seyit BULAT, Sinop Belediyesi adına Evren BEKTAŞ, Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü adına Cengiz KESKİN, AGD adına Kayıhan ÖZKAPTAN, Din Görevlileri Derneği adına İsmail AKSOY, Diyanet-Sen adına İbrahim KARAKURT, Diyanet Vakıf-Sen adına Ramazan DEMİRSÖZ, ENSAR Vakfı adına Muhammet BAŞOĞLU, İlim Yayma Cemiyeti adına Emin ŞİMŞEK, MÜSİAD adına Serhat ÖZŞAHİN, SİMDER adına Yüksel SANDALCI, Türkiye Diyanet Vakfı adına Fatih GÜRKAN ve Sinop İl Müftülüğü Din Hiz. Ve Eğt. Şube Müdürü Hüseyin KONUKÇU katıldı.

Toplantıda, 2015 Yılı Kutlu Doğum Haftasının teması olan “Hz. Peygamber ve Birlikte Yaşama Hukuku” nun Sinop İl Müftülüğünce gerçekleştirilecek etkinliklerde, toplumun tüm kesimine Peygamberimizi daha iyi tanımak/tanıtmak, anlamak/anlatmak, onun sevgisini canlı tutmak, kardeşlik hukukunu anlatmak ve bu çerçevede yapılabileceklere zemin hazırlanmasını sağlamak amacıyla yapılması gereken konular konuşuldu.

Celal ŞENASLAN
TRT Diyanet-SİNOP

Facebook'ta Paylaş
2. Yorum: aslan 26 03 2015 19:55
mutlulugu bir turlu tadamamis olan milleti kutlu dogum (dinde boyle bir sey yok) kutlamalariyla oyalamaya calisiyorlar. din adamlari artik haftalar boyunca "ninni yavrum ninni ..." calarlar. millet de karninin gurultusunu biraz unutur...

1. Yorum: yakups11 26 03 2015 16:14
neden bu hocalar boğazlarına bu kadar düşkün.


Yorumcuların dikkatine! Yasal Uyarı!

  1. Yorumlarınızı anlaşılır bir dille ve dilbilgisi kurallarına uygun olarak özenle yazınız. BÜYÜK HARF kullanmayınız. Tekrar okuyarak yanlışlarınızı düzeltiniz.
  2. Anlaşılmaz kısaltmalar yapmayınız.
  3. Lütfen yorumlarınızda terbiye dışı sözler kullanmayınız.
  4. Yazılan yorumların sorumluluğu yazarına aittir. Sonradan pişman olunacak hukuki sorunlarla karşılaşmamak için kişi veya kurumlara yöneltilmiş olan eleştirileriniz hakarete varmasın.
  5. Yorumlar denetlendikten sonra yayına verilecektir.
  6. Yazılarımızda yanlış ya da kusurlu bir konu bulunursa bunu lütfen bize bildiriniz.

Yukarıdaki Sözleşmeyi/Uyarıları kabul ediyorum.
'Evet' Yazın:
İsim:
E-mail: (isteğe bağlı)




Beni Unut
Yazı ve Haberleriniz İçin:
boyabatgazetesi@boyabatgazetesi.com
haber@boyabatgazetesi.com
adreslerine E-posta gönderebilirsiniz.
Mayıs ayı ziyaretci sayısı:

117439


Tasarım:DtGaNi