Yayın Tarihi:26 03 2015 20:20(2809)

Hükümet Konağı ile Adliye'nin karşısına yaya geçidi açıldı

Hükümet Konağı ile Adliye'nin karşısına, yayaların daha güvenli geçiş sağlaması için yaya geçidi açıldı. Yaya geçidinin açılmasındaki en önemli faktörün mevcut bölgedeki yaya yoğunluğunun olduğu belirtildi.

Boyabat Gazetesi olarak bizde bir öneride bulunuyoruz, gözlemlerimiz neticesinde Orta Çarşı çıkışında da oluşan bir yaya yoğunluğu var ve bu bölgede de acil bir yaya geçişinin açılması zaruri görünüyor.

Facebook'ta Paylaş
4. Yorum: yortanlı 28 03 2015 01:29
aman çok büyük hizmet belediyenin zabıta araçlarının şöförlerine de söyleyin de esnaflarıda evlerine kadar da bırak masınlar ticari taksilerde ekmek yesin mozot bedava ne de olsa kimsenin gördüğü yok ancak ellerinde çanta boş boş gezmeyi severler

3. Yorum: boybat 07 27 03 2015 20:58
keyfi bi uygulama standart yaya geçitleri arası bir mesafe var bunun dışında olan standartı aşan uygulamalara karşıyız yaya yoğunluğu bir çok yerde adnan menders caddesinde var hatta yaya yoğunluğu artı diğer sıkıntılar var şimdi araçlar malum yaya geçidine ayak basmış bir insan olunca durmak zorunda bu da araçların o alanda çok kısa mesafede iki kez durmak zorunda kalması demek oluyorki bu da yaya trafiğini rahatlatırken araç trafiğini artırmak olur vel hasıl ilginç ve keyfi uygulama yani bu işler beyaz çizgi çizmekle oluyorsa bizde yaya geçidi yapalım .

2. Yorum: vatandaş 27 03 2015 08:06
yani. mantıklı olmuş. inşallah kapattıkları yaya geçitlerini de tekrar açarlar.

1. Yorum: olmamış 27 03 2015 06:28
bu kadar büyük bir hizmeti yerel bir gazetenin vermesi az olmuş ama. en az gap yada 3. köprü kadar büyük bir açılış ve tesis. bunlarda çalışıyor çalışıyor reklamını yapamıyorlar ya. yoksa boyabatı chp mi yönetiyor


Yorumcuların dikkatine! Yasal Uyarı!

  1. Yorumlarınızı anlaşılır bir dille ve dilbilgisi kurallarına uygun olarak özenle yazınız. BÜYÜK HARF kullanmayınız. Tekrar okuyarak yanlışlarınızı düzeltiniz.
  2. Anlaşılmaz kısaltmalar yapmayınız.
  3. Lütfen yorumlarınızda terbiye dışı sözler kullanmayınız.
  4. Yazılan yorumların sorumluluğu yazarına aittir. Sonradan pişman olunacak hukuki sorunlarla karşılaşmamak için kişi veya kurumlara yöneltilmiş olan eleştirileriniz hakarete varmasın.
  5. Yorumlar denetlendikten sonra yayına verilecektir.
  6. Yazılarımızda yanlış ya da kusurlu bir konu bulunursa bunu lütfen bize bildiriniz.

Yukarıdaki Sözleşmeyi/Uyarıları kabul ediyorum.
'Evet' Yazın:
İsim:
E-mail: (isteğe bağlı)




Beni Unut
Yazı ve Haberleriniz İçin:
boyabatgazetesi@boyabatgazetesi.com
haber@boyabatgazetesi.com
adreslerine E-posta gönderebilirsiniz.
Mayıs ayı ziyaretci sayısı:

70334


Tasarım:DtGaNi