Yayın Tarihi:30 03 2015 17:58(1489)

Emin Kuru, Anssiad Başkanı Mustafa Başdoğan ile Görüştü

MHP Sinop Milletvekili Aday Adayı Profesör Doktor Emin Kuru, Anssiad Başkanı Mustafa Başdoğan'ı Başkent Öğretmenevi'ne davet ederek Köykent projesini anlattı.

Emin Kuru, projeyi Boyabat’ın Engilekin Köyü'nde uygulamak istediğini söyledi, en az 10 eve ihtiyacı olduğunu, 10 yıl da kullanma hakkının verilmesi gerektiğini dile getirdi. Mustafa Başdoğan projeyi dinledikten sonra söz alarak ‘’projeniz çok güzel ben köyden 12 yaşında ayrıldım köyde birçok ev boş fakat bir evin birçok verasetçisi var insanlar bunu nasıl karşılar bilemiyorum ama sizi köyüme davet ediyorum bunu köy halkına anlattıktan sonra köylülerimizin fikrini de alır bir yol çizersiniz dedi ardından adaylığınında hayırlı olmasını diledi”.

Facebook'ta Paylaş

Yorumcuların dikkatine! Yasal Uyarı!

  1. Yorumlarınızı anlaşılır bir dille ve dilbilgisi kurallarına uygun olarak özenle yazınız. BÜYÜK HARF kullanmayınız. Tekrar okuyarak yanlışlarınızı düzeltiniz.
  2. Anlaşılmaz kısaltmalar yapmayınız.
  3. Lütfen yorumlarınızda terbiye dışı sözler kullanmayınız.
  4. Yazılan yorumların sorumluluğu yazarına aittir. Sonradan pişman olunacak hukuki sorunlarla karşılaşmamak için kişi veya kurumlara yöneltilmiş olan eleştirileriniz hakarete varmasın.
  5. Yorumlar denetlendikten sonra yayına verilecektir.
  6. Yazılarımızda yanlış ya da kusurlu bir konu bulunursa bunu lütfen bize bildiriniz.

Yukarıdaki Sözleşmeyi/Uyarıları kabul ediyorum.
'Evet' Yazın:
İsim:
E-mail: (isteğe bağlı)




Beni Unut
Yazı ve Haberleriniz İçin:
boyabatgazetesi@boyabatgazetesi.com
haber@boyabatgazetesi.com
adreslerine E-posta gönderebilirsiniz.
Nisan ayı ziyaretci sayısı:

387409


Tasarım:DtGaNi