Yayın Tarihi:31 03 2015 03:56(1555)

İlçe Müftüleri Türkeli'de

Sinop İl Müftülüğüne bağlı İlçe Müftüleri Mart ayı toplantılarını 27.03.2015 Cuma günü Türkeli’de gerçekleştirdi.

Sinop İl Müftüsü Mustafa ERKAN başkanlığında yapılan toplantıya Gerze İlçe Müftüsü Ali IŞIK, Dikmen İlçe Müftüsü Hanefi ÇAKMAK, Saraydüzü İlçe Müftüsü Mehmet SÜSÜN, Erfelek İlçe Müftüsü Mikail ÖZKAN, Durağan İlçe Müftüsü Safi ÇINAR, Boyabat İlçe Müftüsü İsa SAĞLAM, Ayancık İlçe Müftüsü Ömer ERGÜL, ve ev sahibi olarak ta Türkeli İlçe Müftüsü Nazım KEÇECİ katıldı.

Toplantıda İlimiz ve İlçe Müftülüklerince yürütülen hizmetlerin daha etkin ve verimli bir şekilde yapılabilmesinin sağlanması, mevzuatla ilgili genel konuların istişare edilmesi, hizmetlerde metod ve görüş birliğinin sağlanması, Kutlu Doğum Haftası hazırlıkları, Kur’an Kursu Öğrencilerinin Umre konusunda bilgilendirilmeleri, vaaz, irşat ve rehberlik faaliyetlerinin düzenlenmesi, İmam-Hatipler, Müezzin-Kayyımlar, Kur’an Kursu Öğreticileri ve personelin sorunları, din görevlilerine yönelik Hizmet İçi Eğitim Kurslarının çeşitlendirilmesi vb. konuların yanı sıra idari konular görüşüldü.

Toplantı öncesinde İl Müftümüz Mustafa Erkan, Türkeli İlçesinde bulunan Kur’an Kurslarını ziyaret ederek öğrencilere hitap etti ve dilek temennilerini dinledi.

Daha sonra İl Müftümüz Erkan ve beraberindeki İlçe Müftüleri Türkeli’deki camilerde Cuma Vaazı yaptılar.

Celal ŞENASLAN
TRT Diyanet-SİNOP

Facebook'ta Paylaş

Yorumcuların dikkatine! Yasal Uyarı!

  1. Yorumlarınızı anlaşılır bir dille ve dilbilgisi kurallarına uygun olarak özenle yazınız. BÜYÜK HARF kullanmayınız. Tekrar okuyarak yanlışlarınızı düzeltiniz.
  2. Anlaşılmaz kısaltmalar yapmayınız.
  3. Lütfen yorumlarınızda terbiye dışı sözler kullanmayınız.
  4. Yazılan yorumların sorumluluğu yazarına aittir. Sonradan pişman olunacak hukuki sorunlarla karşılaşmamak için kişi veya kurumlara yöneltilmiş olan eleştirileriniz hakarete varmasın.
  5. Yorumlar denetlendikten sonra yayına verilecektir.
  6. Yazılarımızda yanlış ya da kusurlu bir konu bulunursa bunu lütfen bize bildiriniz.

Yukarıdaki Sözleşmeyi/Uyarıları kabul ediyorum.
'Evet' Yazın:
İsim:
E-mail: (isteğe bağlı)




Beni Unut
Yazı ve Haberleriniz İçin:
boyabatgazetesi@boyabatgazetesi.com
haber@boyabatgazetesi.com
adreslerine E-posta gönderebilirsiniz.
Mayıs ayı ziyaretci sayısı:

105186


Tasarım:DtGaNi