Yayın Tarihi:01 04 2015 17:37(973)

Proje İçin Buluştular

ANSSİAD Başkanı Mustafa BAŞDOĞAN, hemşehrimiz Adem ÇİLEK'i önemli bir proje için Mamak Belediye Başkanı Mesut AKGÜL ile buluşturdu.

Okulu erken terk eden ve suça sürüklenen gençler ile ailelerine yönelik projeler yürüten Eğitim Yöneticileri ve Uzmanları Derneği (EYUDER) Başkanı Adem ÇİLEK, projelerini Mamak Belediye Başkanı Mesut AKGÜL ile paylaştı. Mamak ilçesinde projelerinin belediye ile ortaklaşa yürütülmesi konusunda görüş alış verişinde bulunan Adem ÇİLEK, Ankara Kalkınma Ajansının desteği ile ilana çıkan gençlere yönelik projelerini Mamak Belediye Başkanına anlattı. Adem ÇİLEK, Mamak ilçesinde gençlerin ve ailelerin eğitimine yönelik gençlik merkezinin kurulması için yaklaşık Bir Milyon Liralık bütçeye sahip bu projeyi Mamak Belediyesi ile ortaklaşa yürütme konusunda taleplerini iletti. Bu projenin gerçekleşmesi durumunda Mamak ilçesinin tam donanımlı bir gençlik merkezi kazanacağına, gençlerin ve ailelerin önemli konuda eğitim alacaklarına değindi. Tüm bu eğitimlerin EYUDER tarafından ücretsiz sağlanacağını belirten EYUDER Başkanı Adem ÇELİK, gençlere ve ailelere yönelik diğer eğitimler konusundada göreve hazır olduklarını belirtti.

Facebook'ta Paylaş

Yorumcuların dikkatine! Yasal Uyarı!

  1. Yorumlarınızı anlaşılır bir dille ve dilbilgisi kurallarına uygun olarak özenle yazınız. BÜYÜK HARF kullanmayınız. Tekrar okuyarak yanlışlarınızı düzeltiniz.
  2. Anlaşılmaz kısaltmalar yapmayınız.
  3. Lütfen yorumlarınızda terbiye dışı sözler kullanmayınız.
  4. Yazılan yorumların sorumluluğu yazarına aittir. Sonradan pişman olunacak hukuki sorunlarla karşılaşmamak için kişi veya kurumlara yöneltilmiş olan eleştirileriniz hakarete varmasın.
  5. Yorumlar denetlendikten sonra yayına verilecektir.
  6. Yazılarımızda yanlış ya da kusurlu bir konu bulunursa bunu lütfen bize bildiriniz.

Yukarıdaki Sözleşmeyi/Uyarıları kabul ediyorum.
'Evet' Yazın:
İsim:
E-mail: (isteğe bağlı)




Beni Unut
Yazı ve Haberleriniz İçin:
boyabatgazetesi@boyabatgazetesi.com
haber@boyabatgazetesi.com
adreslerine E-posta gönderebilirsiniz.
Mayıs ayı ziyaretci sayısı:

28885


Tasarım:DtGaNi