Yayın Tarihi:01 04 2015 18:56(1150)

SİYAD Genel Başkanı Arpacı: “Hain saldırıyı kınıyor; terörün her türlüsünü lanetliyoruz!”

Sinop İli ve İlçeleri Kültür ve Yardımlaşma Derneği (SİYAD) Genel BaşkanıKeramettin Arpacı, İstanbul Adliyesi’nde teröristler tarafından şehit edilen Savcı Mehmet Selim Kiraz için taziye mesajı yayımladı.

Arpacı yayımladığı mesajda: “İstanbul'da dün meydana gelen ve değerli savcımız Mehmet Selim Kiraz'ın hayatını kaybettiği terör saldırısını şiddetle kınıyoruz. Terörün her türlüsünü, aktörleri, amaçları, teşvik edicileri ve mazur göstericileri, her kim ve her ne olursa olsun lanetliyoruz. İnsanlığa karşı işlenmiş bu suçta rolü olanlar asla insan olamaz. Şehit savcımıza SİYAD Yönetim Kurulu olarak Allah'tan rahmet, ailesine ve yargı camiasına sabır ve başsağlığı diliyoruz” dedi.

Facebook'ta Paylaş
1. Yorum: diriliş 01 04 2015 20:37
berkin için methiyeler düzen,dünyanın en demokratik eylemi diyenler vatan millet din düşmanları sevinmeyin çünkü o savcımız sizinkiler gibi leş olmadı şehadet makamına ulaştı inşallah.ekmek almaya giderken öldürüldü diye berkine methiyeler düzenler geziye selam duran berkinci çapulcular,berkin ekmek almaya değil elinde molotof bilye polise atmaya gitmişti gerçek ekmeği için sabah kalkıp yavrularının rızkı için adliyeye görevine giden şanlı savcımız dı


Yorumcuların dikkatine! Yasal Uyarı!

  1. Yorumlarınızı anlaşılır bir dille ve dilbilgisi kurallarına uygun olarak özenle yazınız. BÜYÜK HARF kullanmayınız. Tekrar okuyarak yanlışlarınızı düzeltiniz.
  2. Anlaşılmaz kısaltmalar yapmayınız.
  3. Lütfen yorumlarınızda terbiye dışı sözler kullanmayınız.
  4. Yazılan yorumların sorumluluğu yazarına aittir. Sonradan pişman olunacak hukuki sorunlarla karşılaşmamak için kişi veya kurumlara yöneltilmiş olan eleştirileriniz hakarete varmasın.
  5. Yorumlar denetlendikten sonra yayına verilecektir.
  6. Yazılarımızda yanlış ya da kusurlu bir konu bulunursa bunu lütfen bize bildiriniz.

Yukarıdaki Sözleşmeyi/Uyarıları kabul ediyorum.
'Evet' Yazın:
İsim:
E-mail: (isteğe bağlı)




Beni Unut
Yazı ve Haberleriniz İçin:
boyabatgazetesi@boyabatgazetesi.com
haber@boyabatgazetesi.com
adreslerine E-posta gönderebilirsiniz.
Mayıs ayı ziyaretci sayısı:

99201


Tasarım:DtGaNi