Yayın Tarihi:04 05 2015 17:53(1405)

Jandarmadan Sahte Para Operasyonu

Sinop’ta Jandarma ekipleri tarafından yapılan operasyonda 10 bin TL sahte para ile birlikte 4 adet kuru sıkı tabanca ve 2 adet av tüfeği ele geçirildi.

Sinop’ta Jandarma ekipleri müthiş bir operasyona imza attı. Edinilen bilgiye göre, Sinop’ta piyasaya sahte para sürüleceği bilgisine ulaşan ekipler hemen harekete geçti. Yapılan çalışmalar neticesinde 2 ayrı adres belirleyen Jandarma ekipleri teknik ve fiziki takibin ardından operasyon için düğmeye bastı. Erfelek İlçe Jandarma Komutanlığı ve Kabalı Jandarma Karakol Komutanlığı ekiplerinin Erfelek ilçesine bağlı Soğucalı ve Kozcuğaz köylerinde 2 ayrı adrese düzenlediği ortak operasyonda piyasa değeri 10 bin TL olan sahte para ile birlikte 4 adet kuru sıkı tabanca ve 2 adet av tüfeği ele geçirildi. 3 kişinin gözaltına alındığı olayla ilgili soruşturmanın devam ettiği öğrenildi.

Haber: Sinop Pusulası

Facebook'ta Paylaş

Yorumcuların dikkatine! Yasal Uyarı!

  1. Yorumlarınızı anlaşılır bir dille ve dilbilgisi kurallarına uygun olarak özenle yazınız. BÜYÜK HARF kullanmayınız. Tekrar okuyarak yanlışlarınızı düzeltiniz.
  2. Anlaşılmaz kısaltmalar yapmayınız.
  3. Lütfen yorumlarınızda terbiye dışı sözler kullanmayınız.
  4. Yazılan yorumların sorumluluğu yazarına aittir. Sonradan pişman olunacak hukuki sorunlarla karşılaşmamak için kişi veya kurumlara yöneltilmiş olan eleştirileriniz hakarete varmasın.
  5. Yorumlar denetlendikten sonra yayına verilecektir.
  6. Yazılarımızda yanlış ya da kusurlu bir konu bulunursa bunu lütfen bize bildiriniz.

Yukarıdaki Sözleşmeyi/Uyarıları kabul ediyorum.
'Evet' Yazın:
İsim:
E-mail: (isteğe bağlı)




Beni Unut
Yazı ve Haberleriniz İçin:
boyabatgazetesi@boyabatgazetesi.com
haber@boyabatgazetesi.com
adreslerine E-posta gönderebilirsiniz.
Mayıs ayı ziyaretci sayısı:

63917


Tasarım:DtGaNi