Yayın Tarihi:05 05 2015 00:48(1532)

Saadet Partili Adaylar Durmak Bilmiyor

Önceki günlerde Sinop, Durağan ve Saraydüzü’nde halkla buluşan Saadet Partili adaylar Mehmet Ali Özgür ve Hasan Üçüncüoğlu, 2 Mayıs Cumartesi günü Boyabat’ta halk ve esnafla buluştu. Ziyaretlerde milletvekili adaylarının yanı sıra Saadet Partisi Sinop İl Başkanı Cavit Üçüncüoğlu, Boyabat İlçe Başkanı Hüseyin Uçar ve çok sayıda partililerden oluşan heyet de hazır bulundu.

Çalışmalar hakkında açıklama yapan Mehmet Ali Özgür ‘’Doğup, büyüdüğüm yer olan memleketim Boyabat’ımızda bugün vatandaşımızın ve esnafımızın nabzını tuttuk. Esnafımızın ortak derdi olan ekonomik çöküntü, vatandaşımızın ortak derdi olan geçim sıkıntısı ve gençlerimizin ortak derdi olan işsizlik için tek tek çözüm önerilerimizi sunduk. Boyabat’ımızın bize gerçek manada göstermiş olduğu ilgi, alaka, teveccüh 7 Haziran’da SAADET İKTİDARI’nı müjdeler gibiydi adeta. Bugün burada bizlerden desteğini manevi ve fiili anlamda esirgemeyen tüm Boyabat halkımıza teşekkür ediyorum ve iktidarımız döneminde tüm bu sorunların da yapıcı projelerimizle ortadan kalkacağının sözünü veriyorum.’’ diye konuştu.

Sabahtan akşama dek çalışmalarını sürdüren Saadet Partisi Heyeti, Orta Çarşı’da bulunan Boyabat Seçim Koordinasyon Merkezleri'ne geçerek bir değerlendirme toplantısı yaptılar.

Facebook'ta Paylaş
2. Yorum: ist'li 07 05 2015 20:19
evet ben de tek başına iktidar olacağını düşünüyorum ama söylediklerimi yazmıyorlar.!!!

1. Yorum: daylulu reza 05 05 2015 17:27
saadet bu seçimlerde surpriz yapabilir. barajı aşar diye tahmin ediyorum.


Yorumcuların dikkatine! Yasal Uyarı!

  1. Yorumlarınızı anlaşılır bir dille ve dilbilgisi kurallarına uygun olarak özenle yazınız. BÜYÜK HARF kullanmayınız. Tekrar okuyarak yanlışlarınızı düzeltiniz.
  2. Anlaşılmaz kısaltmalar yapmayınız.
  3. Lütfen yorumlarınızda terbiye dışı sözler kullanmayınız.
  4. Yazılan yorumların sorumluluğu yazarına aittir. Sonradan pişman olunacak hukuki sorunlarla karşılaşmamak için kişi veya kurumlara yöneltilmiş olan eleştirileriniz hakarete varmasın.
  5. Yorumlar denetlendikten sonra yayına verilecektir.
  6. Yazılarımızda yanlış ya da kusurlu bir konu bulunursa bunu lütfen bize bildiriniz.

Yukarıdaki Sözleşmeyi/Uyarıları kabul ediyorum.
'Evet' Yazın:
İsim:
E-mail: (isteğe bağlı)




Beni Unut
Yazı ve Haberleriniz İçin:
boyabatgazetesi@boyabatgazetesi.com
haber@boyabatgazetesi.com
adreslerine E-posta gönderebilirsiniz.
Mayıs ayı ziyaretci sayısı:

35969


Tasarım:DtGaNi