Yayın Tarihi:05 05 2015 18:39(1501)

Burası Türkiye Sınırları İçinde Değil mi?

Her geçen gün artarak devam eden karayolu üzerindeki heyelan artık bu bölge kazaya hazır diye seslenirken yetkililerden ses çıkmıyor.

11 Şubat 2015 Çarşamba günü Gerze Esentepe mevkiindeki bir yıl önce yapılan karayolunda sabah saatlerinde meydana gelen heyelan sonrası karayolu üzerinde oluşan büyük çatlaklar trafiği olumsuz yönde etkilediğini haber yaparak yetkililere duyurmuştuk. Yapılan haberler sonrası ne yetkililerden bir açıklama ne de karayolunda Gerze Belediyesi tarafından doldurulan çatlakların dışında bir çalışma yok.

Hale hazırda tek şeritten devam eden karayolundan geçen yetkililer ve siyasiler bu yolu görmüyorlar mı? Görüyorlarsa da neden bir çalışma başlatılmadığını sürücüler yetkililerden cevap bekliyor.

Haber: Gerze Gündem

Facebook'ta Paylaş
1. Yorum: çoraklı şakir 05 05 2015 22:53
yazıktır yazık. nedir bu hal yahu ? bir an önce yetkililerce gerekli tetkik ve muameleler yapılarak şu yollar onarılmalıdır artık .


Yorumcuların dikkatine! Yasal Uyarı!

  1. Yorumlarınızı anlaşılır bir dille ve dilbilgisi kurallarına uygun olarak özenle yazınız. BÜYÜK HARF kullanmayınız. Tekrar okuyarak yanlışlarınızı düzeltiniz.
  2. Anlaşılmaz kısaltmalar yapmayınız.
  3. Lütfen yorumlarınızda terbiye dışı sözler kullanmayınız.
  4. Yazılan yorumların sorumluluğu yazarına aittir. Sonradan pişman olunacak hukuki sorunlarla karşılaşmamak için kişi veya kurumlara yöneltilmiş olan eleştirileriniz hakarete varmasın.
  5. Yorumlar denetlendikten sonra yayına verilecektir.
  6. Yazılarımızda yanlış ya da kusurlu bir konu bulunursa bunu lütfen bize bildiriniz.

Yukarıdaki Sözleşmeyi/Uyarıları kabul ediyorum.
'Evet' Yazın:
İsim:
E-mail: (isteğe bağlı)




Beni Unut
Yazı ve Haberleriniz İçin:
boyabatgazetesi@boyabatgazetesi.com
haber@boyabatgazetesi.com
adreslerine E-posta gönderebilirsiniz.
Nisan ayı ziyaretci sayısı:

397896


Tasarım:DtGaNi