Yayın Tarihi:05 05 2015 18:43(1831)

Sinop’taki korku tünelleri!

Sinop’ta geçtiğimiz yıl ışıklandırmaları yapılmadan, belediye seçimleri öncesi hizmete açılan “Çiftlik ve Demirci Köy Tünelleri” tehlike saçmaya devam ediyor. Işıklandırması yapılmadan hizmete açılan tüneller sürücüleri ve vatandaşlarımızı ürkütüyor.

Bu iki tünelden geçen sürücüler; “Biz geçiş tünelinemi, yoksa korku tünelinemi giriyoruz anlamadık. Burası ışıklandırması yapılmadan nasıl hizmete açılıyor. Tünele girdiğimizde adeta göz gözü görmüyor. Seçim öncesi burası hizmete açıldı neden hala ışıklandırması yapılmıyor illaki burada birilenin canı yanmasımı gerekiyor diyerek, yetkililerin bukonuya el atmasını istediler.” Geçtiğimiz yıl Mart ayında hizmete giren Tüneller, aradan 1 yıldan fazla zaman geçmesine rağmen ışıklandırılmadı.

Haber: A. Fatih YILMAZ - Bizim Karadeniz

Facebook'ta Paylaş
6. Yorum: sakaryalı 08 05 2015 03:56
ne sacma haber akp yıpratma haberi ama böyle yparak çok daha göçlendiriyosunuz 100 yılda gelen bir liderdir erdoğan tünel ışıksızda olsa tünenin varlıgı yeter tünel içi geciz hızı 70 veya 80 km bu hızdaki bir arac farlarınız yardımıyla önünü çok rahat görebilecektir

şayet karanlıktan korkuyosanız 12 yıl önce türkiye karanlıktaydı tünelde değil tünelsiz yolda korkuyorduk nasıl önümüzdeki kamyonları sollayalın diye karşıdan gelenle çarpişmadan

5. Yorum: nuri 06 05 2015 23:34
ben geçtim on numara beş yıldız olmuş nerde o eski yol nerde şimdiki yol senelerden beri eziyet çekmişik allah yapanlardan emeği geçenlerden razı olsun

4. Yorum: gündüzlülü 06 05 2015 02:55
bunu haber yapmışınız ya gargalar bile size bacaklarının arasından güler. yav bu ne lahana bu ne piyaz. inadında akparti inadına recep tayyip erdoğan... şu son olaylardan oy vermeyecektim ama sizin bu saçma sapan yaptığınız haberler sayesinde inadına ben ailem ve sülalem oyunu akp ye vercek.

3. Yorum: osman turan 06 05 2015 00:27
o tünelden korkan gecede yola çıkmasın. böyle saçma yazı olurmu.

2. Yorum: bakış 2 05 05 2015 22:41
korku tünelleri, ak parti iktidarının 13 yılda sadece sinop'a yaptığı yolları, devr-i iktidarlarının birkaç yılında türkiye'de dahi yapamamış olan hükümetlerin günlerine özlem duyanların, o günlere geri dönmek isteyen zihinlerinde gizlidir.o günlerden oldukça uzaklaştığımız için derinliklerde tünel olarak kalmış günlerdir. tekrarından allah muhafaza eylesin !

1. Yorum: bakış 05 05 2015 23:22
bildiğimiz kadarıyla bu tüneller yayalar için değil, araçlar için. yine hepimizin bildiği gibi bütün araçlarda ışık denen şey var ve geceleri tünel olmadığı halde tünel gibi olan karanlıklarda araçlar yol alıyorlar önlerinde olan ışık sayesinde. durağan-vezirköprü arasındaki tünel yapıldıktan sonra en az 17-18 yıl ışıksız idi, tünelde önünü ya da yanını göremediği için kenara çarpan, ya da (tek yön olduğu halde)karşıdan gelenle çarpışan diye bir kaza haberi hiç duymadık allaha şükür.sırf sadece yazı yazmış olmak ya da seçimler öncesinde öküz altında buzağı aramak için (başka kusur bulunamadı herhalde) şimdi bu tünellerde açıldıktan sonra hemen ışık yok diye "korku tüneli" ilân etmek, yapılan şeylere zihinlerinde geçmişten bugüne taşıdıkları "korku ve korkutma tünelleri"nden bakıldığı içindir.


Yorumcuların dikkatine! Yasal Uyarı!

  1. Yorumlarınızı anlaşılır bir dille ve dilbilgisi kurallarına uygun olarak özenle yazınız. BÜYÜK HARF kullanmayınız. Tekrar okuyarak yanlışlarınızı düzeltiniz.
  2. Anlaşılmaz kısaltmalar yapmayınız.
  3. Lütfen yorumlarınızda terbiye dışı sözler kullanmayınız.
  4. Yazılan yorumların sorumluluğu yazarına aittir. Sonradan pişman olunacak hukuki sorunlarla karşılaşmamak için kişi veya kurumlara yöneltilmiş olan eleştirileriniz hakarete varmasın.
  5. Yorumlar denetlendikten sonra yayına verilecektir.
  6. Yazılarımızda yanlış ya da kusurlu bir konu bulunursa bunu lütfen bize bildiriniz.

Yukarıdaki Sözleşmeyi/Uyarıları kabul ediyorum.
'Evet' Yazın:
İsim:
E-mail: (isteğe bağlı)




Beni Unut
Yazı ve Haberleriniz İçin:
boyabatgazetesi@boyabatgazetesi.com
haber@boyabatgazetesi.com
adreslerine E-posta gönderebilirsiniz.
Nisan ayı ziyaretci sayısı:

376554


Tasarım:DtGaNi