Yayın Tarihi:05 05 2015 23:55(2465)

Boyabat Yerleşkesi Gelişerek Büyüyor

Büyüyen ve gelişen yapısıyla Sinop Üniversitesi Boyabat Yerleşkesi, Sinop Üniversitesi personeline ve öğrencilerine kaliteli bir hizmet sunmaya devam ediyor.

Bu doğrultuda Boyabat Meslek Yüksekokulu ve Boyabat İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi’nin bulunduğu yerleşkede son yıllarda önemli yatırımlar gerçekleştirildi. Personelin ve öğrencilerin yaşam standartlarını yükseltmek ve sosyal yaşantılarında farklılık sağlamak amacıyla yapılan yatırımlar kapsamında; akademik ve idari personel için 11 dairelik lojman binası, öğrenci ve personelin sportif faaliyetleri için futbol, basketbol ve voleybol sahaları, lojmandan yararlanan personel ve çocuklarının faydalanması amacı ile oyun ekipmanları ve içinde kondisyon aletlerinin bulunduğu parklar, öğrencilerin boş zamanlarında kullanımı için kamelyalar yapılırken, fakülte ve yüksekokul kantinleri yenilendi. Ayrıca Boyabat Yerleşkesinin giriş kapısı değiştirilerek otogara ulaşım kolaylaştırıldı, yerleşke içerisinde geniş çaplı çevre düzenlemesi ve ağaçlandırma çalışmaları yapıldı.

Öğrenci ve Bölüm/Program Sayısı Artıyor

Tüm bunların yanında Boyabat Meslek Yüksekokulu ve Boyabat İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi bünyesine kattığı akademisyenlerle eğitim-öğretim kalitesini yükseltmeye devam ediyor. Yeni açılan bölümlerle de öğrenci sayısını hızla artırıyor. Bu doğrultuda İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi İşletme Bölümü ikinci öğretim için 50, Boyabat Meslek Yüksekokulu İnşaat Teknolojisi Programı ikinci öğretim için ise 30 kişilik kontenjan açıldı. Ayrıca Boyabat Meslek Yüksekokulu yeni açılan Banka ve Sigortacılık Programı, Emlak ve Emlak Yönetimi Programıyla gücüne güç katıyor.

Facebook'ta Paylaş
7. Yorum: melisa 28 07 2015 03:43
boyabat üniversitesi kyk yurdu yok mu bu konuhakkında bilgisi olan biri yatdımcı olabilir mi lütfen acil yardım gerekiyor

6. Yorum: yeterr!! 07 05 2015 02:25
kimi dinleyerek yapıyosunuz bu haberleri idarecileri mi? bırakın bu göz boyamaları birazda ögrencileri dinleyin sorunlarını sıkıntılarını bu mu modern okul gelismis okul biraz cevrenize bakın arastırin okul durumu berbat oralar oyun parjlari lojmanlar yapacaginiza birazda ögrencilerin istediklerini yapın boş sözler boş vaatlerr!

5. Yorum: .... 07 05 2015 02:09
siz ne yaparsınız yapın bu okul yönetimi ve halk böyle olduğu sürece bir yol alamaz daha okulda doğru düzgün öğrenci bile yok rektör desen boş boş vaatler pesinde halk desen öğrencileri dışlama pesinde öğrencisine sahip çıkamayan bir üniversitemiz var.

4. Yorum: bu rektörle zor 06 05 2015 16:19
bu rektör bölüm ve program bile açamıyor. yeni rektörden umutluyum.

3. Yorum: muhafazakâr 06 05 2015 15:58
boşuna göz boyama haberleri yapmayın. boyabat halkı buradaki okullarin içini de dışında çok iyi biliyor. yıllardır neden boyabat halkı bu okullara ilgisiz önce onu araştırın. pentagon tesisleri yapsanız da milletin gönlüne giremezsiniz.

2. Yorum: mert 06 05 2015 05:09
zarf iyi de mazrufta ne var? gelişmeyi yol, bina, saha yapmak sananlar aslında beyinlerinin bir türlü gelişemediğini ilan ediyorlar. bu memleketin köylüğünde damda okuyanların kalitesine bugün yaptığınız okullarda okuyanlar ulaşamıyorlar.

1. Yorum: yorumcu 06 05 2015 04:27
boyabat yerleşkesindeki öğrenci sayısının 3000 lerde olması dileğiyle.neden olmasın .ama daha bir öğrenci yurdumuz bile yok.bu tür, öğrencilerin barınma kültürel ve sosyal imkanlarını çözmemiz lazım. boyabatın siyasilerine ve sivil toplum örgütlerine büyük iş düşüyor.boyabatlılar olarak üniversitemize sahip çıkalım.boyabatı ekonomik ve kültürel anlamda geliştirecek olan üniversitedir.


Yorumcuların dikkatine! Yasal Uyarı!

  1. Yorumlarınızı anlaşılır bir dille ve dilbilgisi kurallarına uygun olarak özenle yazınız. BÜYÜK HARF kullanmayınız. Tekrar okuyarak yanlışlarınızı düzeltiniz.
  2. Anlaşılmaz kısaltmalar yapmayınız.
  3. Lütfen yorumlarınızda terbiye dışı sözler kullanmayınız.
  4. Yazılan yorumların sorumluluğu yazarına aittir. Sonradan pişman olunacak hukuki sorunlarla karşılaşmamak için kişi veya kurumlara yöneltilmiş olan eleştirileriniz hakarete varmasın.
  5. Yorumlar denetlendikten sonra yayına verilecektir.
  6. Yazılarımızda yanlış ya da kusurlu bir konu bulunursa bunu lütfen bize bildiriniz.

Yukarıdaki Sözleşmeyi/Uyarıları kabul ediyorum.
'Evet' Yazın:
İsim:
E-mail: (isteğe bağlı)




Beni Unut
Yazı ve Haberleriniz İçin:
boyabatgazetesi@boyabatgazetesi.com
haber@boyabatgazetesi.com
adreslerine E-posta gönderebilirsiniz.
Mayıs ayı ziyaretci sayısı:

122598


Tasarım:DtGaNi