Yayın Tarihi:06 05 2015 21:31(1318)

Sinop Müftülüğünden Kermes

Sinop İl Müftülüğü, yapımı devam eden Yatılı Kız ve Erkek Kur' an Kursları yararına 08-17 Mayıs 2015 tarihleri arasında Kermes düzenleyecek.

Sakarya Caddesi No:57/A adresindeki kermeste dönerden sarma dolmaya, gözlemeden nokula, mantıdan börek çeşitlerine, ev tatlılarından katlamaya kadar bir lezzet misafirlerin ikramına sunulacak. Konuyla ilgili bir açıklama yapan İl Müftüsü Mustafa Erkan "İl Müftülüğü olarak bütün personelimizle halkımızın kaynaşması, görevlilerimizin ailelerinin birbirleriyle tanışması başta olmak üzere yapımı devam eden ve büyük olasılıkla bu yıl eğitim öğretime açacağımız Yatılı Kız ve Erkek Hafızlık Kur'an Kurslarımızın ihtiyaçlarına bir nebze katkı olması amacıyla düzenlediğimiz kermes bütün halkımızı davet ediyorum" dedi.

Gıdadan giyime, el sanatlarından çeyize, hediyelik eşyalardan süs eşyasına kadar her türlü ürünün sergileneceği kermes, sabah 08:00 ile akşam 21:00 saatleri arasında açık olacağı, ayrıca kermesten iş yerlerine yiyecek temini için 0505 391 45 21 ve 0539 575 36 33 numaralı telefonlardan sipariş verilebileceği öğrenildi.

Celal ŞENASLAN
TRT Diyanet-SİNOP

Facebook'ta Paylaş
2. Yorum: boyabatlı33 08 05 2015 03:17
bu diyanet devlet dairesimi cemaat tarikatmı bu ülkede okulu-hastaneyi yol u vs devklet yapıyor kuran kursu nu kermes yap yardım topla oyle yapacam de sanra da mersedes al işte akp dindar hükümeti

1. Yorum: memur 07 05 2015 04:02
bu kermes işleri haddini aşmadı mı? esnaf beş liralık fiş kesmezse suç, ama kermeslerde her şey serbest. kdv, stopaj, vergi, muhasebeci bilmem daha pek çok şey yok. esnafla rekabet serbest.
ayrıca siz şimdiye kadar herhangi bir kermestden sonra elde edilen kazanç şu kadar, şuralara harcanmıştır, veya konu hakkında herhangi bir açıklama duydunuzmu? artık bu kermesler sorgulanmamalı mı?


Yorumcuların dikkatine! Yasal Uyarı!

  1. Yorumlarınızı anlaşılır bir dille ve dilbilgisi kurallarına uygun olarak özenle yazınız. BÜYÜK HARF kullanmayınız. Tekrar okuyarak yanlışlarınızı düzeltiniz.
  2. Anlaşılmaz kısaltmalar yapmayınız.
  3. Lütfen yorumlarınızda terbiye dışı sözler kullanmayınız.
  4. Yazılan yorumların sorumluluğu yazarına aittir. Sonradan pişman olunacak hukuki sorunlarla karşılaşmamak için kişi veya kurumlara yöneltilmiş olan eleştirileriniz hakarete varmasın.
  5. Yorumlar denetlendikten sonra yayına verilecektir.
  6. Yazılarımızda yanlış ya da kusurlu bir konu bulunursa bunu lütfen bize bildiriniz.

Yukarıdaki Sözleşmeyi/Uyarıları kabul ediyorum.
'Evet' Yazın:
İsim:
E-mail: (isteğe bağlı)




Beni Unut
Yazı ve Haberleriniz İçin:
boyabatgazetesi@boyabatgazetesi.com
haber@boyabatgazetesi.com
adreslerine E-posta gönderebilirsiniz.
Mayıs ayı ziyaretci sayısı:

114138


Tasarım:DtGaNi