Yayın Tarihi:07 05 2015 23:01(2140)

Feci kazada 3 kişi hayatını kaybetti

Aralarında AK Partili meclis üyesi ve dernek yöneticisinin de bulunduğu 3 Sinoplu, İstanbul Büyükçekmece'de geçirdikleri trafik kazasında hayatını kaybetti.

Edinilen bilgilere göre olay, Büyükçekmece-Çatalca bağlantı yolunda saat 15.30 sıralarında iki otomobil kafa kafaya çarpıştı. Kazada Büyükçekmece Belediyesi AK Partili Meclis üyesi Recep Alpaslan, Muharrem Çağlayan ve Arif Telli hayatını kaybederken, 5 kişi ise yaralandı. Yaralılar Büyükçekmece Devlet Hastanesi ve Özel Kolan Hastanesi'nde tedavi altına alındı.

Bu arada SİNDEF tarafından da açıklama yapılarak kazada hayatlarını kaybeden 3 Sinoplu için taziyede bulunuldu. Açıklamada şuyle denildi; "Bugün Büyükçekmece - Çatalca Yolu üzerinde menekşe köprüsü civarında karşıdan gelen aracın hatalı sollama yapmasıyla meydana gelen elim trafik kazasında Büyükçekmece Belediye Meclis Üyesi ve SİNDEF Delegesi Recep Alparslan, Hemşehrilerimiz Muharrem Çağlayan ve Arif Telli olay yerinde hayatlarını kaybetmiş, SİNDEF Meclis Delegesi Orhan Telli ağır yaralı olarak Bakırköy Sadi Konuk hastanesine kaldırılmıştır. Merhumlara Yüce Mevladan rahmet, kederli ailelerine ve dostlarına baş sağlığı dileriz.

Kazadan ağır yaralı olarak kurtulan SİNDEF Meclis Delegesi Orhan Telli' ye acil şifalar dileriz"

Haber: Vitrin Haber

Facebook'ta Paylaş
1. Yorum: maksi milyan 08 05 2015 02:27
olay dün gece oldu daha yenimi verdiniz :)


Yorumcuların dikkatine! Yasal Uyarı!

  1. Yorumlarınızı anlaşılır bir dille ve dilbilgisi kurallarına uygun olarak özenle yazınız. BÜYÜK HARF kullanmayınız. Tekrar okuyarak yanlışlarınızı düzeltiniz.
  2. Anlaşılmaz kısaltmalar yapmayınız.
  3. Lütfen yorumlarınızda terbiye dışı sözler kullanmayınız.
  4. Yazılan yorumların sorumluluğu yazarına aittir. Sonradan pişman olunacak hukuki sorunlarla karşılaşmamak için kişi veya kurumlara yöneltilmiş olan eleştirileriniz hakarete varmasın.
  5. Yorumlar denetlendikten sonra yayına verilecektir.
  6. Yazılarımızda yanlış ya da kusurlu bir konu bulunursa bunu lütfen bize bildiriniz.

Yukarıdaki Sözleşmeyi/Uyarıları kabul ediyorum.
'Evet' Yazın:
İsim:
E-mail: (isteğe bağlı)




Beni Unut
Yazı ve Haberleriniz İçin:
boyabatgazetesi@boyabatgazetesi.com
haber@boyabatgazetesi.com
adreslerine E-posta gönderebilirsiniz.
Mayıs ayı ziyaretci sayısı:

108410


Tasarım:DtGaNi