Yayın Tarihi:08 05 2015 18:04(1515)

"Gençlik Kampları" başvuruları başladı

Gençlik ve Spor Bakanlığı'nın her sene ücretsiz olarak düzenlediği Deniz ve Doğa Gençlik Kamplarına başvurular başladı.

Gençlerin serbest zamanlarını çeşitli sosyal, kültürel ve sportif faaliyetlerle değerlendirmek amacıyla deniz ve doğa kamları başvuruları 24 Mayıs 2015 tarihine kadar devam edecek.

Kamplara 12 - 15 yaş aralığında ki gençler deniz, 16 - 22 yaş grubu gençler ise doğa kampları için başvuruda bulunabilecek.

Kamplara katılangençlerin ulaşım konaklama ve yemek ihtiyaçları Gençlik ve Spor Bakanlığı'nca karşılanacak ve gençlerden her hangi bir ücret alınmayacak.

-Başvurular nasıl yapılacak?

Kamplara başvurular 24 Mayıs 2015 tarihine kadar www.genclikkamplari.gov.tr adresinden gençler tarafından on-line olarak yapılabilecek. Kamp yeri seçilmeksizin tercih edilecek dönemler seçilebilir.Kamplara katılacaklar Haziran ayında ilgili sayfadan ilan edilecek. Kamplara katılması uygun görülenler, kesin kayıt yaptırmak için gitmeye hak kazandığı kampın başlama tarihinden en geç 10 gün öncesine kadar on-line başvuru formlarının 2 adet çıktılarını Boyabat Gençlik Merkezine onaylatılacak. Asil listeden kayıt yaptırmayanların yerine yedek listeden gençler gönderilecek.

-Çeşitli aktiviteler olacak!

Deniz ve doğa kam programında; Paintball, at biniciliği, ,deniz ve havuz etkinliği, el sanatları, geziler, halk oyunları, ip parkuru, kişisel gelişim eğitimleri, kitap okuma etkinliği, kano, tırmanma duvarı, mini golf, okçulu, sokak oyunları ve tiyatro gibi çeşitli faaliyetler var.

Haber: Mustafa Demircioğlu

Facebook'ta Paylaş

Yorumcuların dikkatine! Yasal Uyarı!

  1. Yorumlarınızı anlaşılır bir dille ve dilbilgisi kurallarına uygun olarak özenle yazınız. BÜYÜK HARF kullanmayınız. Tekrar okuyarak yanlışlarınızı düzeltiniz.
  2. Anlaşılmaz kısaltmalar yapmayınız.
  3. Lütfen yorumlarınızda terbiye dışı sözler kullanmayınız.
  4. Yazılan yorumların sorumluluğu yazarına aittir. Sonradan pişman olunacak hukuki sorunlarla karşılaşmamak için kişi veya kurumlara yöneltilmiş olan eleştirileriniz hakarete varmasın.
  5. Yorumlar denetlendikten sonra yayına verilecektir.
  6. Yazılarımızda yanlış ya da kusurlu bir konu bulunursa bunu lütfen bize bildiriniz.

Yukarıdaki Sözleşmeyi/Uyarıları kabul ediyorum.
'Evet' Yazın:
İsim:
E-mail: (isteğe bağlı)




Beni Unut
Yazı ve Haberleriniz İçin:
boyabatgazetesi@boyabatgazetesi.com
haber@boyabatgazetesi.com
adreslerine E-posta gönderebilirsiniz.
Mayıs ayı ziyaretci sayısı:

42966


Tasarım:DtGaNi