Yayın Tarihi:08 05 2015 18:18(1682)

Nazım Maviş'in Dostları Destek İçin Sinop'a Geliyor

AK Parti Sinop Milletvekili adayı Nazım Maviş’in İstanbul, Ankara, Samsun ve Kastamonu gibi illerde bulunan arkadaşları, Maviş’in seçim çalışmalarına destek olmak için 09 Mayıs 2015 Cumartesi günü Sinop’a geliyor. Kendilerini “Nazım Maviş’in Dostları” olarak tanımlayan grup Sinop merkez ile Boyabat ilçesinde ziyaretlerde bulunacaklar ve çalışmalara katılacaklar. Sinop merkezde basın toplantısı da düzenleyecek olan Maviş’in dostlarının hedefi Nazım Maviş’i milletvekili olarak TBMM’de Ankara’ya göndermek.

Maviş’i Meclis Gönderin Çağrısı Yapılacak

Nazım Maviş’in Sinop’a gelecek arkadaşları basın toplantısıyla programlarına start verecekler. Cihannüma Derneği Başkanı Mustafa Şen’in moderatörlüğünde yapılacak basın toplantısına Sinop yerel medyası davet edildi. Basın toplantısında kendisine desteklerini yineleyecek olan Maviş’in arkadaşları Sinop halkından da Nazım Maviş’i Meclis’e gönderecek şekilde oy vermeleri çağrısında bulunacak. Grup daha sonra Sinop merkezde sivil toplum kuruluşları ve kanaat önderlerini ziyaret edecek. Akşamüstü Boyabat’a geçecek grup benzer çalışmaları Boyabat’ta da gerçekleştirecek.

Mustafa Şen: Nazım Maviş TBMM Olmalı

Nazım Maviş’in dostları grubuyla birlikte Sinop’ta çalışmalara katılacak olan Cihannüma Derneği Başkanı Mustafa Şen, gezinin amacının Nazım Maviş’e destek olmak olduğunu söyledi. Mustafa Şen “Nazım Maviş, bilgisi, birikimi ve ufkuyla TBMM’de yer almalı. Nazım arkadaşımız Mecliste olursa Sinop’a hizmet etmenin yanı sıra Türk siyaseti için de kazanç olacaktır. Bu duygularımızı Sinop halkıyla paylaşmak istiyoruz” şeklinde konuştu.

Kimler Geliyor

Sinop’a gelerek destek çalışması yapacak Nazım Maviş’in dostları arasında Cihannüma Derneği Başkanı Mustafa Şen, GENAR Araştırma Yönetim Kurulundan İhsan Aktaş, Özel Öğretim Derneği Başkanı Ahmet Akça, Samsun Canik Belediye Başkan Yardımcısı İrfan Göz başta olmak üzere 20’ye yakın isim bulunuyor.

Facebook'ta Paylaş
11. Yorum: halk 09 05 2015 20:18
millet artık gerçekleri görmeye başladı herşey ortada, siyasetin anlamı yalandır, siyaset kılıçdaroğlunun dedği gibi kasaları doldurmak için bir araç haline getirilmiştir. seçim meydanlarında kuranı kerimle dolaşmak miting yapmak nekadar doğrudur, bunları enbaşta allah (c.c) sonra vatandaş görüyor. bu vatandaşın artık bunlara dur diyeceği vakit gelmiştir. saygılarımla...

10. Yorum: 2.sıra 09 05 2015 13:20
neden 2.sıra??benden oy işlemez.

9. Yorum: gelsinler 09 05 2015 07:02
tabi şimdi bu arkadaşlar uzaktan geliyor.onları kırmamak lazım.oyumuzu cengiz ankaraya gitsin diye akp ye verelim. 4 sene cengiz efendi nimetlerden faydalansın.11 sene akp ye verdikte ne oldu.dalga geçer gibi kendini beğenmiş cengizi getirdiler alın buna oy verin dediler.akp size oy moy yok..

8. Yorum: veli 09 05 2015 04:10
kimmiş bu silahlı saldırıyı yapan kiralık mı yoksa :d

7. Yorum: çoraklı 09 05 2015 02:40
tabi canım arkadaşları gelince oy vereceğiz bırakın bu işleri ağa babaları gelse nafile hayal kurmaya devam etsinler

6. Yorum: umutsuz akpli 09 05 2015 00:53
gelen dostlar hoşgeldide maviş için değil tokmak için belki nazım lütfen aradan çekilde hemşerimiz vekil olsun

5. Yorum: son osmanlı 08 05 2015 23:40
sürekli bir hırsızlık etiketi yapıştırılmak isteniyor ak partiye.acaba gerçek hırsızlar daha önceden yaptıkları kendi hırsızlıklarını mı unutturmak istiyorlar.bakıyorum bu ülkede hırsızlık olsa bu kadar yatırım olmaz.dış güçlerin egemenliğine girmiş pensilvanya medyasına inanan saflar var bu ülkede yazık.

4. Yorum: az gelir 08 05 2015 20:57
değil dostları 17-25 erdoğan ile davidoğlunu birlikte gelip kapı kapı oy toplasa 2-0 olmaz. bunlar hırsız!

3. Yorum: sinoplu ali 08 05 2015 20:17
sahilde chp ve b karadeniz güçlü. kırsaldada mhp ve mm çağlar.destek olacak olan gurup ancak 2.sıradaki kişiden önce partiye oy isteyebilir.partinin yeteri kadar oyunun kimi öncelikle vekil yapacağıda bellidir ( şayet yeteri kadar oy olur ise oda ).dolayısıyla öncelikle 1.sıra adayını desteklemeleri gerekir.

2. Yorum: yazık 08 05 2015 19:27
silâhlı saldırı oyunu arkadaşlar getirmeler yazık bu kadar acizlik silahlı saldırı okayını aynısını erdoğan kastamonu'ya geldiğünde olmuştu nedense hep seçim güblerinde oluyor acizlik

1. Yorum: mert 08 05 2015 19:22
mecliste istiyorsanız 1. sıraya koyaydınız. bu hayali dillendirmenin kimseye faydası yok. recep tayyip erdoğan boyabatta gelsin kapı kapı oy istesin belki o zaman mümkün olur.


Yorumcuların dikkatine! Yasal Uyarı!

  1. Yorumlarınızı anlaşılır bir dille ve dilbilgisi kurallarına uygun olarak özenle yazınız. BÜYÜK HARF kullanmayınız. Tekrar okuyarak yanlışlarınızı düzeltiniz.
  2. Anlaşılmaz kısaltmalar yapmayınız.
  3. Lütfen yorumlarınızda terbiye dışı sözler kullanmayınız.
  4. Yazılan yorumların sorumluluğu yazarına aittir. Sonradan pişman olunacak hukuki sorunlarla karşılaşmamak için kişi veya kurumlara yöneltilmiş olan eleştirileriniz hakarete varmasın.
  5. Yorumlar denetlendikten sonra yayına verilecektir.
  6. Yazılarımızda yanlış ya da kusurlu bir konu bulunursa bunu lütfen bize bildiriniz.

Yukarıdaki Sözleşmeyi/Uyarıları kabul ediyorum.
'Evet' Yazın:
İsim:
E-mail: (isteğe bağlı)




Beni Unut
Yazı ve Haberleriniz İçin:
boyabatgazetesi@boyabatgazetesi.com
haber@boyabatgazetesi.com
adreslerine E-posta gönderebilirsiniz.
Mayıs ayı ziyaretci sayısı:

69997


Tasarım:DtGaNi