Yayın Tarihi:09 05 2015 02:06(1502)

Ersoy'dan Kınama

Milletvekili Mehmet Ersoy bugün yapmış olduğu bir açıklamasında dün Sinop'ta seçim çalışması yapan Ak Partili gruba yapılan "silahlı saldırıyı" kınadı.


Ersoy konu ile ilgili yapmış olduğu açıklamasında şunları kaydetti:


"Sinop'ta seçim çalışması yapan Ak Parti heyetine yapılan saldırıyı şiddetle kınıyor, mekanda bulunan bütün kardeşlerimize geçmiş olsun diyor, üzüntülerimi ifade ediyorum.
Saldırının hemşehrilerimizin karşılıklı saygı, hoşgörü kültürüyle bağdaşmayan ve hiçbir Sinoplunun da asla tasvip etmeyeceği bir serserilik olduğunu düşünüyorum.
Huzur ve güven ortamında bir seçim geçirmek adına bu tür müessif eylemlerin bir daha asla yaşanmamasını ve bu alçak saldırının da halkımız ve siyasi taraflar arasındaki işbirliği ve dayanışma ruhunun daha da gelişmesine vesile olmasını temenni ediyorum.."


Facebook'ta Paylaş
2. Yorum: boyabat lı 09 05 2015 17:49
ha şöyle ersoy ara sıra sesin çıksın. hani adaylık süreci belli olmadan önce sürekli faceden paylaşımlar yapıyordun. ben boyabat için varım her şey boyabat için falan diye ne oldu birden bire boyabat tan vaz geçtin. yakışmıyor sana . sen vekil olmasanda memlekete hizmet etmen lazım.

1. Yorum: milat 09 05 2015 06:23
bu olayı yapan arkadaş kim olduğu siyasi görüşü belli.peki bu kişi ak partiden rahatsız oluyorda neden geçen hafta sinop nükler protestosunda sinoptaki hdp lilerden rahatsız olmadı acaba.güya ulusalcı bu kişi.


Yorumcuların dikkatine! Yasal Uyarı!

  1. Yorumlarınızı anlaşılır bir dille ve dilbilgisi kurallarına uygun olarak özenle yazınız. BÜYÜK HARF kullanmayınız. Tekrar okuyarak yanlışlarınızı düzeltiniz.
  2. Anlaşılmaz kısaltmalar yapmayınız.
  3. Lütfen yorumlarınızda terbiye dışı sözler kullanmayınız.
  4. Yazılan yorumların sorumluluğu yazarına aittir. Sonradan pişman olunacak hukuki sorunlarla karşılaşmamak için kişi veya kurumlara yöneltilmiş olan eleştirileriniz hakarete varmasın.
  5. Yorumlar denetlendikten sonra yayına verilecektir.
  6. Yazılarımızda yanlış ya da kusurlu bir konu bulunursa bunu lütfen bize bildiriniz.

Yukarıdaki Sözleşmeyi/Uyarıları kabul ediyorum.
'Evet' Yazın:
İsim:
E-mail: (isteğe bağlı)




Beni Unut
Yazı ve Haberleriniz İçin:
boyabatgazetesi@boyabatgazetesi.com
haber@boyabatgazetesi.com
adreslerine E-posta gönderebilirsiniz.
Nisan ayı ziyaretci sayısı:

390148


Tasarım:DtGaNi