Yayın Tarihi:10 05 2015 01:14(1160)

Altınkök'ten Davet ve Kutlama Mesajı

Bir anne olmak, candan önce canan olmak demek. Bir anne olabilmek dünyanın en büyük hediyesine sahip olmak ve hayata bakış açısının tamamen değişmesi demektir. Hayatın bütün zorluklarına rağmen anneliğin verdiği bu kutsal sorumluluğun hakkını vermek, cefakar, cüretkar olmak bir annenin en büyük meziyetleri arasında yer almaktadır. Hiçbir ayrım yapmaksızın tüm annelerin bu güzel gününü kalbi duygularımla kutluyorum. Yılda bir gün değil, hayatın her anında annelerimizin kadir ve kıymetini bilmemiz biz insanoğlunun olmasa olmazlarındandır. Bu duygu ve düşüncelerle birlikte bütün annelerin 10 Mayıs Anneler gününü kutluyor, sevinçlerini de paylaşıyorum.

Anneler günü vesilesi ile 10 Mayıs Pazar günü saat 14’te İl Başkanlığı Binası önünden başlayıp Valilik önünde okunacak basın bülteni ile son bulacak olan “ GÜÇLÜ ANNELER” yürüyüşümüze ve yine 10 Mayıs Pazar Akşamı saat 19:00’da Aşıklar düğün salonunda düzenlenecek olan “ ANNELER EĞLENİYOR” programımızda tüm annelerimiz ve anne adaylarımızla buluşmayı umut ediyor ve tüm kadınlarımızı birlikte olmaya davet ediyoruz.

Nurdan ALTINKÖK
AK Parti Sinop Kadın Kolları İl Başkanı

Facebook'ta Paylaş
1. Yorum: db 10 05 2015 08:47
iktidarınızda yüzlerce kat artan kadına şiddet ve cinayet vakaalarından sonra hala konuşuyorsunuz bir kadın olarak. çok garip...


Yorumcuların dikkatine! Yasal Uyarı!

  1. Yorumlarınızı anlaşılır bir dille ve dilbilgisi kurallarına uygun olarak özenle yazınız. BÜYÜK HARF kullanmayınız. Tekrar okuyarak yanlışlarınızı düzeltiniz.
  2. Anlaşılmaz kısaltmalar yapmayınız.
  3. Lütfen yorumlarınızda terbiye dışı sözler kullanmayınız.
  4. Yazılan yorumların sorumluluğu yazarına aittir. Sonradan pişman olunacak hukuki sorunlarla karşılaşmamak için kişi veya kurumlara yöneltilmiş olan eleştirileriniz hakarete varmasın.
  5. Yorumlar denetlendikten sonra yayına verilecektir.
  6. Yazılarımızda yanlış ya da kusurlu bir konu bulunursa bunu lütfen bize bildiriniz.

Yukarıdaki Sözleşmeyi/Uyarıları kabul ediyorum.
'Evet' Yazın:
İsim:
E-mail: (isteğe bağlı)




Beni Unut
Yazı ve Haberleriniz İçin:
boyabatgazetesi@boyabatgazetesi.com
haber@boyabatgazetesi.com
adreslerine E-posta gönderebilirsiniz.
Mayıs ayı ziyaretci sayısı:

96662


Tasarım:DtGaNi