Yayın Tarihi:10 05 2015 01:23(960)

Belediye Başkanı Ayhan Ergün’den Anneler Günü Mesajı

Belediye Başkanı Ayhan Ergün, başta şehit anneleri olmak üzere tüm annelerin anneler gününü kutladığını belirterek, ‘Anneler, hoşgörünün, merhametin ve saf bilginin tükenmez kaynağıdır’ dedi.

Başkan Ergün; “Annelerimizin hayatlarını kolaylaştırmak, yalnızca ihtiyaç duyduklarında değil, her zaman yanlarında olmak ve onları sevmek, emeklerinin boşa gitmediğini gösterecek hayat biçimini benimsemenin herkese düşen bir görevdir. Sevgili Peygamberimizin " Cennet Anaların ayakları altındadır" hadisi şerifi ile önemi bir kat daha artan değerli Annelerimize ne kadar saygı, sevgi ve hürmet, onlara ne derece hizmet etsek asla yeterli gelmez. Bizler Annelerimize karşı olan gönül borcumuzu her ne yapsak ödeyemeyiz. İşte bu nedenle Annelerimizi yılda bir defa hatırlamak yerine Annelerimizin her gün hayır dualarını almak bizlerin en şerefli görevi olmalıdır. Bu duygularla, başlarımızın tacı, kalplerimizin ilacı yuvalarımızın mimarı başta şehit Annelerimiz olmak üzere tüm Annelerimizin Anneler gününü kutluyor, her birini ayrı, ayrı sevgi saygı ve hürmetlerimle selamlıyorum.

Facebook'ta Paylaş

Yorumcuların dikkatine! Yasal Uyarı!

  1. Yorumlarınızı anlaşılır bir dille ve dilbilgisi kurallarına uygun olarak özenle yazınız. BÜYÜK HARF kullanmayınız. Tekrar okuyarak yanlışlarınızı düzeltiniz.
  2. Anlaşılmaz kısaltmalar yapmayınız.
  3. Lütfen yorumlarınızda terbiye dışı sözler kullanmayınız.
  4. Yazılan yorumların sorumluluğu yazarına aittir. Sonradan pişman olunacak hukuki sorunlarla karşılaşmamak için kişi veya kurumlara yöneltilmiş olan eleştirileriniz hakarete varmasın.
  5. Yorumlar denetlendikten sonra yayına verilecektir.
  6. Yazılarımızda yanlış ya da kusurlu bir konu bulunursa bunu lütfen bize bildiriniz.

Yukarıdaki Sözleşmeyi/Uyarıları kabul ediyorum.
'Evet' Yazın:
İsim:
E-mail: (isteğe bağlı)




Beni Unut
Yazı ve Haberleriniz İçin:
boyabatgazetesi@boyabatgazetesi.com
haber@boyabatgazetesi.com
adreslerine E-posta gönderebilirsiniz.
Mayıs ayı ziyaretci sayısı:

83836


Tasarım:DtGaNi