Yayın Tarihi:10 05 2015 20:42(1055)

Nazım Maviş’ten Anneler Günü Mesajı

AK Parti Sinop Milletvekili Adayı Nazım Maviş, Anneler Günü ile ilgili yayınlandığı açıklamasında “Annelerimiz hepimizin varlık sebebidir. Onlar olmasa biz olmazdık ve büyüyemezdik, annelerimiz olmasa dünya olmazdı” dedi.

Anneler Gününün anne sevgisini ve annelerin öneminin vurgulanması için sembolik bir gün olduğunu söyleyen Maviş “Annelerimiz bizim için her an değerlidir, saygındır. Eli öpülecekler içinde önce anne ve baba gelir. Hayır duası alınacaklar içinde önce anneler gelir.” şeklinde konuştu.

İslam dini ile geleneksel kültürümüzün anneye özel önem verdiğini hatırlatan AK Parti Sinop Milletvekili Adayı Nazım Maviş açıklamasını şu sözlerle tamamladı.

“Dinimiz cennete girmemizi annelerimizin rızasına bağlıyor, cennetin annelerin ayakların altında olduğunu söylüyor. Anneye “üf” bile demek bizde büyük günah sayılır. Annelerimiz sadece varlık sebebimiz değil aynı zamanda huzur sebebimiz ve cennet vesilemiz. Tüm annelerimizin ve Sinoplu annelerimizin gününü tebrik ediyor, ellerinden öpüyorum.”

Facebook'ta Paylaş

Yorumcuların dikkatine! Yasal Uyarı!

  1. Yorumlarınızı anlaşılır bir dille ve dilbilgisi kurallarına uygun olarak özenle yazınız. BÜYÜK HARF kullanmayınız. Tekrar okuyarak yanlışlarınızı düzeltiniz.
  2. Anlaşılmaz kısaltmalar yapmayınız.
  3. Lütfen yorumlarınızda terbiye dışı sözler kullanmayınız.
  4. Yazılan yorumların sorumluluğu yazarına aittir. Sonradan pişman olunacak hukuki sorunlarla karşılaşmamak için kişi veya kurumlara yöneltilmiş olan eleştirileriniz hakarete varmasın.
  5. Yorumlar denetlendikten sonra yayına verilecektir.
  6. Yazılarımızda yanlış ya da kusurlu bir konu bulunursa bunu lütfen bize bildiriniz.

Yukarıdaki Sözleşmeyi/Uyarıları kabul ediyorum.
'Evet' Yazın:
İsim:
E-mail: (isteğe bağlı)




Beni Unut
Yazı ve Haberleriniz İçin:
boyabatgazetesi@boyabatgazetesi.com
haber@boyabatgazetesi.com
adreslerine E-posta gönderebilirsiniz.
Mayıs ayı ziyaretci sayısı:

123690


Tasarım:DtGaNi