Yayın Tarihi:10 05 2015 20:59(1167)

Saadet Adayları Ayancık'taydı

7 Haziran seçimlerine yaklaşırken Saadet Partisi Sinop Milletvekili Adayları Mehmet Ali Özgür ve Hasan Üçüncüoğlu çalışmalarına hız kesmeden devam ediyor. Son olarak Ayancık ilçesindeki programlara katılan adaylar, başta Kaymakam Suat Yıldız ve Belediye Başkanı Ayhan Ergün olmak üzere kamu kurumlarına ziyaretlerde bulundular.

Saadet Partisi heyeti resmi ziyaretlerin ardından halk ve esnafla buluşmak üzere Ayancık sokaklarına çıktılar. Burada yoğun ve tempolu bir çalışmayla halkın nabzını tutan Saadet’li adaylar daha sonrasında programlarına Yenice ve Hüseyin Bey Köylerini de sığdırdılar. Tüm bu çalışmaların ardından bir açıklama yapan Saadet Partisi Sinop Milletvekili Adayı Mehmet Ali Özgür, ‘’Bugün, Sinop’umuzun doğa harikalarından biri olan Ayancık’ımızda ziyaretlerimizi resmi kurumlardan başlatarak, halkımızı, esnafımızı ve köylümüzü birer birer ziyaret ettik. Ayancık’ta da gördüğümüz teveccüh, aldığımız destek diğer ilçelerimizden farklı değildi. Görünen o ki, Sinop halkımızda Milli İttifak’ı benimsemiş ve hasretini çektiği Erbakan dönemi için destekler duruma gelmiştir. Allah’ın izniyle 7 Haziran’da hemşehrilerimiz kendilerine yakışanı yapıp Saadet Partisi’ni meclise sokacak ve bu kötü gidişata ikazını yapacaktır.’’ dedi.

Ayancık’ta ki programlarını şimdilik sonlandıran Saadet Partisi heyeti çalışmaların devamı için buradan ayrıldılar.

Facebook'ta Paylaş

Yorumcuların dikkatine! Yasal Uyarı!

  1. Yorumlarınızı anlaşılır bir dille ve dilbilgisi kurallarına uygun olarak özenle yazınız. BÜYÜK HARF kullanmayınız. Tekrar okuyarak yanlışlarınızı düzeltiniz.
  2. Anlaşılmaz kısaltmalar yapmayınız.
  3. Lütfen yorumlarınızda terbiye dışı sözler kullanmayınız.
  4. Yazılan yorumların sorumluluğu yazarına aittir. Sonradan pişman olunacak hukuki sorunlarla karşılaşmamak için kişi veya kurumlara yöneltilmiş olan eleştirileriniz hakarete varmasın.
  5. Yorumlar denetlendikten sonra yayına verilecektir.
  6. Yazılarımızda yanlış ya da kusurlu bir konu bulunursa bunu lütfen bize bildiriniz.

Yukarıdaki Sözleşmeyi/Uyarıları kabul ediyorum.
'Evet' Yazın:
İsim:
E-mail: (isteğe bağlı)




Beni Unut
Yazı ve Haberleriniz İçin:
boyabatgazetesi@boyabatgazetesi.com
haber@boyabatgazetesi.com
adreslerine E-posta gönderebilirsiniz.
Mayıs ayı ziyaretci sayısı:

118306


Tasarım:DtGaNi