Yayın Tarihi:11 05 2015 02:16(1415)

Anneler Günü Eğlence Programı

Ayancık Belediyesi tarafından organize edilen ‘’Anneler Günü’’ programı Belediye Sosyal Tesisinde gerçekleşti.

Programa Belediye Başkanı Ayhan Ergün, Ak Parti İlçe Başkanı Yılmaz Özünlü, Ak Parti İl Genel Meclis Üyeleri Sefer Gürleyen, Yaşar Altuntaş, Belediye Meclis Üyesi Zeki Gürleyen, Belediye Başkan Yrd. A. Adil Akın ve Hastane Müdürü Recep Ak eğlencenin olduğu salona teşrif ettiler.

Anneler günü programında konuşan Başkan Ergün;” Sevgili Peygamberimizin " Cennet Anaların ayakları altındadır" hadisi şerifi ile önemi bir kat daha artan değerli Annelerimize ne kadar saygı, sevgi ve hürmet, onlara ne derece hizmet etsek asla yeterli gelmez. Bizler Annelerimize karşı olan gönül borcumuzu her ne yapsak ödeyemeyiz. Bu duygularla, başlarımızın tacı, kalplerimizin ilacı yuvalarımızın mimarı başta şehit Annelerimiz olmak üzere tüm Annelerimizin Anneler gününü kutluyor, her birini ayrı, ayrı sevgi saygı ve hürmetlerimle selamlıyorum "dedi.

Ardından yılın annesi seçilen Sevim Ünal'a hediyelerini takdim etti.

Ayancık Belediyesi tarafından düzenlenen "Benim Annem Bir Melek" konulu şiir ve mektup yarışmalarında dereceye giren çocuklarımıza hediyeleri verildi. Program piyanist şantör Serkan’ın eğlence müzikleri ile devam etti.

Facebook'ta Paylaş

Yorumcuların dikkatine! Yasal Uyarı!

  1. Yorumlarınızı anlaşılır bir dille ve dilbilgisi kurallarına uygun olarak özenle yazınız. BÜYÜK HARF kullanmayınız. Tekrar okuyarak yanlışlarınızı düzeltiniz.
  2. Anlaşılmaz kısaltmalar yapmayınız.
  3. Lütfen yorumlarınızda terbiye dışı sözler kullanmayınız.
  4. Yazılan yorumların sorumluluğu yazarına aittir. Sonradan pişman olunacak hukuki sorunlarla karşılaşmamak için kişi veya kurumlara yöneltilmiş olan eleştirileriniz hakarete varmasın.
  5. Yorumlar denetlendikten sonra yayına verilecektir.
  6. Yazılarımızda yanlış ya da kusurlu bir konu bulunursa bunu lütfen bize bildiriniz.

Yukarıdaki Sözleşmeyi/Uyarıları kabul ediyorum.
'Evet' Yazın:
İsim:
E-mail: (isteğe bağlı)




Beni Unut
Yazı ve Haberleriniz İçin:
boyabatgazetesi@boyabatgazetesi.com
haber@boyabatgazetesi.com
adreslerine E-posta gönderebilirsiniz.
Mayıs ayı ziyaretci sayısı:

94360


Tasarım:DtGaNi